Öneri Eksik Giderme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BonusRasta tarafından 20 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BonusRasta

BonusRasta User

Yaklaşık 10 aydır girmiyorum, oyunda bazı yenilikler olmuş. Fark ettiğim iki şey var diroit düzenleri ve pusat. Pusat'ın özelliği yazmıyor ama. Başka neler oldu bilmiyorum.

V.I.P yok
    Gemilerim : Goliath ve Spearhead.
    Goliath ile kasılıyorum, spearhead ile paladium topluyorum.
    İçlerinde : Lf3, hız ve BO2 tamamen dolu.
    Pet (seviye 9) : 2 radar (seviye 3), otomatik hammadde toplayıcı (seviye 3), oto-yağma (seviye 3), kamikaze (seviye 3), ticaret (seviye 3)
    Diroit düzenleri : Credits ile alınanlar ve yarasa uçuş düzeni.

Zeta 5-6 defa yaptım sadece ilk yapışımda Havoc verdi. Anahtarları biriktirip açtım Zeus gününde hiçbir şey çıkmadı. 300k uridium, 160m credits biriktirmiştim, kapı yaparak, kutu toplayarak, kasılarak. Sizcee bundan sonra ne yapabilirim, hangi yönde eksiklerim var. Şimdiden cevap veren arkadaşlara teşekkürler :)

2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Bundan sonra pala toplayarak zeta açmalısınız.Size büyük yararı olur.Argeniz kaç acaba ?

İyi forumlar

3. BonusRasta

BonusRasta User

13 Arge kalkana göre gidiyorum, resim yükleyemedim :)
    Uridium ile ne yapabilirim

Güncel, konu çok aşağıda kaldı fikir alamadan :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 21 Temmuz 2015
  4. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Forumda kurallar gereği alt alta yazmanız uygun değildir.Lütfen kurallara uymaya özen gösterelim.

Keyifli Forumlar.

5. senberk99

senberk99 User

Şuan için zeta açmalısınız.Palladium toplayabilirisinz.Uridiyumlar ile de 24argeye göre arge dizebilirsiniz.Pete eksik 3level modülleri alabilrisiiniz.

6. BonusRasta

BonusRasta User

Zeta nedense bende zor açılıyor, bugün 400 enerji bastım 97\111 di 8 parça çıktı. Pet yeterli şuan. Ama ar-ge olabilir, açık arttırmadan da alabilirim uridium ile de alabilirim.

7. senberk99

senberk99 User

Pette gerekli 4 tane modülü yazıyım size;
    1-Ticaret 3
    2-Hammaddeci 3
    3-Oto toplayıcı 3
    4-Kamikaze 3
    Bu 4 modül en önemlileri yoksa alın derim ayrıca kombo tamir 3 te lazım olluyor.Neyse bunlar varsa arge yapabilirisiniz.24argeye göre dizebilirsiniz;
    12argeden sonra
    Gemi gövdesi 2 ye 1 arge
    Kalkan sıklığına 5 arge
    Ayarcıya 3 arge
    Kelle Avcııs 2 ye 3 arge şeklinde dizmelisiniz.Zaten zeta yaptıkça argeniz artacaktır.Ayrıca anahtarları biriktirip LF-4 gününde açabilirisiniz.

8. BonusRasta

BonusRasta User

Pette dediklerin var, sadece kombo tamir modülü yok. 13 argeyim 14 arge olmaya 35 günlük dosya kalmış. Hesaplamam doğru ise 300k uridium ile 20 arge'ye kadar geliyor. Zeta açabilirsem oradan gelen toplam uridium ve günlük dosya ile en iyi ihtimal 2 arge daha yapabilinir.
    Bunları değerlendirecem, teşekkür ederim :)

9. senberk99

senberk99 User

Önemli değil zaten havoçlarınızı illa ki tamamlıcaksınız.Ben 18argeydim zetaya başladım 26zeta yaptım 8havocum var 27argeyim yani sen havoclarını fulleyene kadar baya bi arge gelecektir.Kolay gelsin

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.