Eksik Takvim Ödülü

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by RAMMFİRE, Feb 26, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. RAMMFİRE

RAMMFİRE User

Merhaba ;

25. Gün olarak biliyorsunuz ki 1 Adet Magma LF4 ve eğer Premium varsa %25 İndirim gelecekti.

Ben ödülü aldığımda her iki ödül de alındı anlamında işaretlendi, hesabıma %25 İndirim Paketi geldi ama maalesef 1 Adet Magma LF4 gelmedi.

Aynı zaman da chatte bu durumu yaşayan var mı diye sorduğumda, 1 Adet Magma LF4 Alıp indirim paketi alamayanların olduğunu öğrendim.

Support'a mesaj attım sabah 6'da ama aklıma takıldı. Bu durumu yaşayan var mı ?

Çözüme ulaşabildiler mi ?

2. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Genel bir sorun var ,alınan tüm itemler hangarınıza geç gelebiliyor.Buna bağlı bir sorun olabilir.
    Envanterinizi genişleterek kontrol ettiniz mi.Gelmedi ise ileri saatlerde yeniden kontrol ediniz mutlaka geliyor.
    İndirim paketi de 25.gün girişinde ,giriş yapmadan önce vip olanlara geliyor.
    Keyifli forumlar..

RAMMFİRE likes this.
  3. RAMMFİRE

RAMMFİRE User

Merhaba ;

Bana geldi %25 İndirim paketi benim onunla alakalı sorunum yok.

Keşke gelmeseydi de Magma gelseydi =)

Envanterimi genişletip baktım ve sabah 6'dan beri bakıyorum. Arada kaynarsa kötü olur.

4. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Yok kayıp olmaz endişeniz olmasın.Bir süre sonra size görünür oluyor.

İndirim paketi de aldığınıza göre zaten buna hak kazanmışsınız kanıtınız hazır,sorun yaşarsanız yazarsınız supporta.

Keyifli forumlar.

RAMMFİRE likes this.
  5. RAMMFİRE

RAMMFİRE User

Merhaba ;

Teşekkür ederim yanıtlarınız için umarım çözüme kavuşur.

İsterseniz konu açık kalsın, sonucunu paylaşayım. Eğer benim dışımda bu sorunu yaşayan birisi olursa ona da örnek olmuş olur..

JUPlTER likes this.
  6. oben

oben User

bir önceki ayda aynı sıkıntı olmuştu sonradan düzeldi.

RAMMFİRE likes this.
  7. RAMMFİRE

RAMMFİRE User

Merhaba ;

İlk mesajımda sabah 6 olarak yazmıştım ama mailleri kontrol ettiğimde saat 2 de mail attığımı gördüm. Henüz 24 saat olmadan sorunum çözüme kavuştu. Bundan dolayı teşekkür ederim.

Arkadaşlar envanterde geçici bir hata mevcutmuş. Bundan dolayı alınan / kazanılan nesneler hızlı bir şekilde gözükmemekteymiş. Ama en kısa sürede çözülecekmiş.

Size de teşekkür ederim @JUPlTER , sorunumla ilgilendiğiniz için.

Eğer bu tür sorun yaşayan arkadaşlarımız olursa, Support'a her ihtimale karşı mail atsınlar. Bana gelen mailde aldığım saati ve sistem dosyasında gördüklerini söylediler. Bu sorunu yaşayan arkadaşlar hesaplarına gelip gelmediğini kontrol ettirsinler ve daha sonrasında beklemede kalsınlar.

Çok teşekkür ederim, iyi çalışmalar dilerim.

Konuyu kilitleyebilirsiniz..

Last edited by moderator: Feb 28, 2018
    JUPlTER likes this.
  8. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Sorununuzun çözülmesine memnun olduk.Arkadaşlarımıza da paylaşımda bulunduğunuz için teşekkür ederiz.

İsteğiniz üzerine kilitliyorum.

Keyifli forumlar..

Last edited by moderator: Feb 28, 2018
    RAMMFİRE likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.