Eksik Uridium mu Geliyor?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ●H●Ü●K●Ü●M●D●A●R● tarafından 25 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar öncelikle herkese iyi oyunlar. Katlayıcı paketim var. PVP Haritasına göre hesapladığımda gelen uridium un eksik olduğunu düşünüyorum. Duruma ilişkin açıklama ve benim yaptığım hesaplama aşağıdadır. (Hesaplama protokoller sebebi ile Petin toplamasına göre yapılmıştır.)

PVP haritasında...
    100 Uri %50 Harita Bonusu ile = 150 Uri
    150 x 2 (Katlayıcı) =300
    300'ün %4 (Kısmet 1 - 2/2) Bonus ile= 312
    312 %20 (Bağlayıcı Işın 2) Bonusu ile = 374.4
    374 %8 (Kısmet 2 - 2/3) Bonusu ile = 404
    404 %30 (10x Kurtarılan Mal Protokolü 3) Bonusu ile = 525 yapmaktadır.

Sorun şu ki bana 505 Uridium gelmektedir. Eksik, sıkıntı nerede bulamadım.

2. Hesaplamaların sonuna kadar doğru ancak tek yanıldığın nokta 312 %20 (Bağlayıcı Işın 2) Bonusu ile = 374.4 bölümüdür.Çünkü bağlayıcı ışın uridiumları değil diğer malzemeleri etkiler.Mantıklı düşünürsek;bağlayıcı ışın ve kısmet adı altında niye 2 ayrı kategori olsun ? Birisi uridium diğeri kutudan gelen farklı malzemeler içindir.İyi oyunlar kardeşim

3. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

bağlayıcı işin uridiumu değil malzemeleri etkiler cevabı zaten @ZEYTİNBURNU adlı üyemiz vermiş cevabından dolayı kendisine teşekkür ediyorum

iyi forumlar

ZEYTİNBURNU ve .SİHİRBaZ. bunu beğendi.
  4. Malesef ZEYTİNBURNU arkadaşımızın dediği gibi değil. Bağlayıcı ışın 2 Avantaj kutularından elde ettiklerini (5/5) %20 artırı der. Uridium da dalildir. Kısmet ise sadece uri artırır. O hesaba göre olsaydı 436.8 Uridium almam gerekirdi, ama 505 Uridium alıyorum.

skayra1 bunu beğendi.
  5. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

bağlayıcı ışına baktım kargo kutulardından yani çöplerden elde edileni arttırıyor hesaplamanız hatalıdır

Buyrun Resim
    : [​IMG]

iyi forumlar

merhaba

her insan hata yapabilir kimse kusursuz değildir bunu unutmayn ! hesaplamalarınız doğru görünüyor supporta mail atın inceleme yapsınlar

iyi forumlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 26 Eylül 2014
  6. Merhaba ,

Konuya gerekli cevaplar verilmiş gibi ve Mod'umuzun dediği gibi support'tan da yardım almayı deneyebilirsiniz.

İyi forumlar.

7. Konu aktiftir. Sorumun cevabı ile fikri olan arkadaşlar var ise bilgilerini paylaşabilirlerse sevinirim.
    Bütün Moderatorlerime Teşekkür ediyorum. Onlara karşı saygısızlık gibi bir durum olduysa kusuruma bakmayın.

8. Nefes

Nefes User

Merhaba

Konuda daha fazla yorum alabilmeniz için daha uygun olan bir bölüme aldım kolay gelsin.

9. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Bu katkayıcı arge vs bunlar yıllardır hepimizin kullandığı şeyler.Bir hata olsa bizlerde ve kullanan herkeste olur.Ve ödemenin olduğu durumlarda asla hata olmaz.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.