Eksikleri Söyleyin Tamamlayalım.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BardFortuna tarafından 6 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar 2 haftadır oyundayım bu aralar toplu olarak gemiye malzeme alımı yapıcam elimde 250k uri var.Credi ile aldım bir sürü şey ama şuan elinde 3m credi fln kaldı. Kamufle modda pvpde kutu topluyarak kazandım. Alışveriş yapmadan önce belirteyim hesapta VİP var alışveriş yaparkende %25 İindirim alıcam, yani %30 indirimle alıcam bunları.2 Sorum var :

1- lf4 çıkar diye zeus ile apis e lf3 almayacağim ama kalkan koyarım. Şimdi benim Bu hesaba göre kaç adet daha lf3,bo2,hız almam lazım eksiğim kaç adet ?

2- Artan Uri ile ne yapmamı önerirsiniz. 2. ırısıde uri ile alıcam bunu belırteyım

Gemi ; Vega
    lf3 ; 21
    bo2 ; 13
    hız ; 15
    P.E.T ; yok
    Droid ; 7 flax 1 iris
    CPU ; FULL
    Arge ; 1 adet dağıttım
    Ek hangar ; yok

2. Bana göre tek eksiğin arge 24 argelik kalın sıkmaya ayarlarsan gemi sağlam olur.

25 argeye kadarki uri maliyeti;

3. Sizce ırıse yada pete ıhtıyac yokmu yoksa eğer urıdıumu kalın sıkmaya ayarlayayım

4. İris açık arttırmadanda alınabilir pet ise pahalı oluyor ama şimdiden alıp lvl kasmak istersen olur.

5. Efe

Efe User

Bana sorarsan irislerini ihaleden tamamla.Pet al ama hiçbir modül falan protokol alma.Sadece lazım olduğunda 8 levele kasmaya uğraşmayasın diye diyorum.İstersen alma.Al görevler bittiğinde falan aç kasılsın.Alırsan seviye 2 ticaret alıp cubi çöpu toplayıp satabilirsin.Çok iyi c kasarsın.Bence lf3 leri ihaleden tamamlamak mantıksız birşey.Lf3 al droidlerini fulleyene kadar.İris arttırdıkça alırsın 1er1er.Geri kalanı argeye basmanı öneririm.Hesaplama şu şekilde olucaktır:

İhaleden bo2 al.
    Hız almanada gerek yok.

Pet:35000
    Ticaret2:8750
    3lf3:21000
    Kalanı ile arge yapmak(0arge olduğunu varsaycam):14 arge yaparsın:176190
    Üstünede yaklaşık 9k uri kalır onuda biriktirip irisi alırsın.Yanlış hatırlamıyorsam 30000 uri 2. iris oda 21000 uriye alırısın.
    Gemin alfa yapabilecek durumda kapı yapabilirsin.(Kutu topluyorum diyorsun.)

Ek olarak kutu topluyorsan katlayıcı avantaj paketi almanı öneririm.

6. 2 adet bo2 alıcam 6 adet lf3 alıcam urıdıumdan. Sizce yeterli olur mu ?? katlayıcı kullanıyorum ama hılelıler pet kullananlar cok olduğu ıcın saatte maksımum 4m kasılabılıyor lf3 ıle bo2 aldıktan sonra 2. ırıs 24k onuda urı ıle almayı planlıyorum ayrıca alım yapacağım sırada yüzde 30luk ındırım de olucak başka ne alabılırım petıde alıcam bırde tıcaret modulu alıcam lwl kasması kolay olsun dıye

7. Efe

Efe User

6 lf3 almana gerek yok senin şuan eksiğin 3 lf3.Her iris aldığında 1 adet daha lf3 alıcaksın.6 tane birden alıp kenarda durmasının bir mantığı yok.Genede sen bilirsin.2 Bo2 alabilirsin ama ben ihalden tamamlamanı öneririm.C kasmak istiyosanda sürekli skylabdan promerium gönderip sat ve her şeyin çöpünü topla.

Bu arada peti level atlatmadan 2.ve3. seviye modülleri alamssın yanlışlıkla 1.seviye alma.Gerek yok.

8. Daha zaman var 2 bo2 yide ihaleden alabilirim. Lf3 icinde 3 tanesini alayim o zaman benim toplu alayim dememimin sebebi yuzde 30 luk indirimden yararlanmak :) bu hesapla epeyi uri artiyor sizce kacinci irise kadar uri ile almak mantikli ? Tr 3 de oynuyorum en dusuk 90m e satılıyor iris. Birde 2. Hangari alayim mi

9. Efe

Efe User

2.İrisi de alabilirsin uri ile.BO2 leri kendin bilirisin yeterli durumda zaten.Ben TR5 de oynuyorum irisler 60-70m e alınıyor.Ben sadece 2 tanesini uri ile aldım.Geri kalanları açıkarttırmadan tamamladım.c yi skylabdan sürekli prometium transferi ve her çöpü toplayarak yaptım.3 günde 1 tane alıyordum.Bu arada inidirim avantaj pakedi 1 hafta sürmekte.Yani acele etmenize gerek yok.İyice düşünün daha sonra pişman olmayın.Argeyi unutmayın gerçekten çok faydası oluyor.En azından 7 arge olun.

10. argeleri nasıl dağıtayım o konuda bilgi verirseninz çok sevinirim

11. Efe

Efe User

24 arge kalın sıkmaya göre dağıtmanızı öneririm.
    21 arge kalın sıkmada kalkan biraz düşük kalıyor.

İnternette yada forumda kısa bir araştırma yaparak bulabilirsin.
    Malesef üyelerin link vermesi yasak!

12. 21/24 argeye göre dizilim
    Gemi gövdesi I2/2
    Mühendis1/5
    Kalkan enerjisi5/5 - 2/5
    Kelle avcısı I2/2
    Gemi gövdesi II3/3
    Kalkan sıklığı5/5
    Ayarcı3/5
    Kelle avcısı II3/3
    *Kalkan enerjisi 21 argeye göre 2/5, 24 argeye göre 5/5.
    Ek: Kalkan enerjisi kalkanının artmasını sağlar. 2/5de %8, 5/5de %25 kalkanın artar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.