Ekstra Enerji İsteğe Bağlı Kullanılsın

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ___NELSON___ tarafından 13 Kasım 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Ekstra Enerji İsteğe Bağlı Kullanılsın

1. Kullanılsın

2. Kullanılmasın

Sonuçlar sadece oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Kapılarda istersek uridium istersek ekstra enerji kullanabilmeliyiz. Full oyuncular zaten kapıları uridium ile açıyor onlar için çok fark yaratmayacak. Ama yeni başlayan oyunculara hafta içi kapılara gelen ödüllerin çok yararı oluyor. Hafta içi uridium harcamadan biriktirdiğimiz enerjileri kullanabiliriz hafta sonu da indirimli şekilde uridium ile kapı açabiliriz

Deleted member 268334 bunu beğendi.
  2. Emi0666

Emi0666 User

kanka dediğin olabilir ama açıklama yanlış gibi sanki 1 hafta palla kasıp misal özel ödül geldiği gün ekstra enerjini harcayabilirsin sonra hafta sonu uri ile kapı açabilirsin ha sen diyosan ki mesela bana yarayan özel ödül sadece zeta da o kapıyı açmak istiyorum orası farklı fakat o kadar hata varken oyunda buna vakit ayıracaklarını sanmıyorum :D

3. Güzel de bu konu galiba açılmıştı zaten :)

4. Hatalar konusunda haklısın maalesef. Mesela abg dönerken hafta sonu uri kaybı hiç olmuyor enerjiyi biriktirdim hafta sonu abg dönerken o enerjiyi kullanmak istemiyorum uridium ile dönüyorum hafta içi beğendiğim bir ödül olursa o kapıyı biriken enerji ile açıyorum

5. Görmedim :)

6. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Konunuzun anketi bölüm kurallarına uygun olmadığı için kilitlenip arşive taşınmıştır.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.