Öneri Ekstra Enerji Satın Alma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ..*ßØ$$™MДHØД*.. tarafından 21 Mart 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Ekstra Enerjileri Uridium olarak değil, elde olanı harcayarak basabilme düşünceme katılıyor musunuz?

1. Evet

oy sayısı 14
    66,7%
  2. Hayır

oy sayısı 7
    33,3%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Standart koşullarda örneğin Galaksi Kapıları nda %10 indirim olduğunda bir EE = 90 U maliyeti oluyor. Benim düşündüğüm şeyi sizlerle paylaşmak istiyorum.

İlk olarak EE leri Galaksi Kapıları ndan değil Dükkan da Ekstralar dan satın alınacak. İndirim olduğunda her EE için maliyet düşecek. Böylece kapı yaparken indirimi beklemek yerine depoladıklarımızı istediğimiz zaman kullanabileceğiz.
    Örneğin,
    10.000 EE nin normal maliyeti: 1.000.000 U
    %15 indirimde : 850.000 U

Bir günde ya da günün belirli bir diliminde 10.000 EE harcamak zor olur. Biz indirim esnasında bunu bir kereden alıp depo etmiş olacağız ve indirim olmasa bile elimizde bulunan mevcut EE leri kullanarak GG inşa edebileceğiz.

Görüşlerinizi, düşüncelerinizi merak ediyorum ve yazmanızı rica ediyorum. Oy kullanmada aceleci davranmayın. Kafanızın takıldığı bir nokta varsa sorabilirsiniz.

NOT:
    EE => Ekstra Enerji
    GG => Galaksi Kapısı

Güncel yorumlar, merak edilenler hakkında lütfen soru sormaktan çekinmeyin. Az da olsa güncel tutulmasında destek olmanızı rica ediyorum :)

2. EE zaten ekstralar kısmında arada sırada satışa çıkıyor payment de olsa bu uri olarak satılsa dediniz 10.000 EE 1.000.000 uri ediyor zaten %15 indirimde 850.000 uri
    Şimdi bunun satılıp satılmaması birşey degistirmiyor demek oyum olumsuz onun icin.

3. Tam anlaşılmadı belki ondan olabilir. İkinize de şu şekilde açıklayayım.
    Şimdi nasıl ki pala toplayıp EE biriktiriyorsak bu sefer bunu Uridium yoluyla biriktireceğiz. Örneğin bazen nadir de olsa elimize kod geçiyor indirim + vip paketiyle %60 lık bir indirim oluyor ve sadece 24 saat sürüyor. Ben bu yolla size şunu demeye çalışıyorum. 24 saatte 10-15 kapı yapılabilir bu da yaklaşık olarak 20-25k EE anlamına geliyor. İşte ben de diyorum ki bu Dükkanda Ekstralar da satılırsa eğer biz bu indirimle tek seferde 100.000 EE alabiliriz. Hem zaman baskısına maruz kalmayacağız hem de bu yol sayesinde büyük bir avantaj elde edeceğiz.
    İlk yorum yazan arkadaş zarara uğramayı seçtiyse o kendi sorunu. Umarım daha açıklayıcı olabilmişimdir :)

4. Master0735

Master0735 User

oyum olumlu 1 haftalık indirim alıp 7m urilik ee alabiliriz benim de haftalık vip konum buna yönelik desteğinizi bekliyorum.

5. Açtığınız konuya yorum yapıp oy verdim.
    Ayrıca bu düşünceme katıldığınız için teşekkür ederim :)

6. kaos*06

kaos*06 User

yani ha kel hasan ha hasan kel..ne farkı varki gg ye indirim değilde ee ye indirim bekleycez..

7. Size farkı şöyle anlatayım; indirim geldi süre 24 saat o esnada elinizdeki paketlerle birlikte %40-%45 indirime sahip oldunuz. Bu süre içerisinde ne kadar kapı yapabilirseniz o kadar enerji kullanabilirsiniz. Bu dediğimde ise indirim miktarı aynı ancak indirimden daha ok faydalanabilmek için 1 günde yapabileceğimiz kadar enerji almak yerine atıyorum 1 haftada yapabileceğimiz kadar enerji alıyoruz. Böylece indirimi beklemiyoruz ve kapılarımızı indirimle aldığımız enerjilerle dükkanda indirim olmasa bile karda oluyoruz.

Farkı anlayabilmişsinizdir umarım. İyi forumlar :)

8. floppy43

floppy43 User

kardeşim senin fikrin güzel fakat 10.000 EE için 1.000.000 uri çok abartılı olmuyor mu ? hani 10.000 EE için 500.000 uri desen eyvallahta ama 1.000.000 uri çok abartılı oluyor o zaman karımızdan çok zararımız olur bu konuda

9. Ben fiyat biçmedim. Zaten indirimsiz hali dediğiniz gibi oluyor. Hani indirim gelse %45 falan olunca 1.000.000 oluyor 550.000 :)

Beni asıl şaşırtan Hayır oyları oranlarının bu kadar olabileceğini tahmin etmiyordum. Acaba tam anlaşılmadığından mı oylar oraya gidiyor? Bunu söyleyenden çok söylenen şeye odaklanmak daha iyi olacaktır belki beni sevmeyenler vardır aranızda da sırf bu yüzden hayır denilmez diye düşünüyorum. Umarım doğru düşünüyorumdur :)

İlginç olan bu konuya biraz destek bekliyorum :)

Güncel lütfen...

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 17 Nisan 2017
  10. [​IMG]

Aç kalırsın burduş olursun. :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.