Ekstra Enerji Ve atlama kuponu indirimi hk.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve __ßy_CeSeTT[ŹΛŹΛ] tarafından 23 Ocak 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. **Merkez ekip bu etkinlikleri artık takvime eklemese de bu etkinlikler yine de gelmektedir. En son 9 Ocak tarihinde EE ve GA payment olarak satışa sunulmuştur. Tahminim 16 Ocakta tekrar bu etkinliğin geleceği yönünde.*** [ Paradoks dan Alıntıdır.]

Sayın mod 9 ocakta geldi dediniz oyundaydım geldiğini görmedim ki paymenttede satışta da değildi. Neyse dedim Sabırsızlık 16 ocak diye belirttiniz. O zamanda gelmedi ki tahmini olarak söylediğiniz için bu tarihide pas geçtim. Ay sonu yaklaştı özellikle takip ediyorum. 09 ocakda geldiğini söyleniniz kampanya TR1-TR5 server na gelmediğini biliyorum acaba bu kampanya hangi server da yayınland. Paradoks modum , açıklayacı bir cevap verirmisiniz. Cevap vermenize mütakip konuyu kilitleyebilirsiniz. Paradoks modum.

Saygılarımla İyi Oyunlar.....

2. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Bu gibi kampanyalara Merkez Ekip karar vermektedir. Şuan bizlere konuyla alakalı resmi bir bilgi verilmemiştir. Konunuzu raporlarıma eklemek üzere kilitliyorum.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.