Ekstra Enerji ve Atlama Kuponu Kampanyası Hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve __ßy_CeSeTT[ŹΛŹΛ] tarafından 12 Ocak 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Eskiden yani 05 Mart 2019 tarihine kadar Ekstra Enerji ve Atlama Kuponu Kampanyaları oluyordu. Belirtilen tarihden sonra hiç bu kampanyalar yapılmadı. Forumda araştırdım ancak bu konu hakkında resmi bir açıklama bulamadım. Bu kampanya tamamen sistemden kaldırıldı mı?

Sayın modlar, takvimi takip edin demeyin. Zira bunla ilgile bir sürü konu açılmış ancak tatmin edici bir cevap verilmemiştir. Sizlerden istirhamım bu konu araştırmanız .

Saygılarımla iyi oyunlar ...

2. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Kayıtlarımıza göre en son 30/06/2019 tarihinde gelmiş.

Şunu belirtmek isterizki bu gibi kampanyaları merkez ekip belirliyor. Biz yinede oyuncuların EE+AK kampanyasını oyuncuların istediğini raporlarımıza ekleyeceğiz.

İyi forumlar dilerim.

Minerva bunu beğendi.
  3. Teşekkürler Modum.

4. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Raporlara eklenmek üzere konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

*-MR.YADEC-=)* bunu beğendi.
  5. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merkez ekip bu etkinlikleri artık takvime eklemese de bu etkinlikler yine de gelmektedir. En son 9 Ocak tarihinde EE ve GA payment olarak satışa sunulmuştur. Tahminim 16 Ocakta tekrar bu etkinliğin geleceği yönünde.

Minerva bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.