Bug / Oyun hatasi Ekstra Enerjideki Tuhaf İndirim!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Aliens tarafından 17 Temmuz 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Aliens

Aliens User

Merhabalar,

Bu konuyu raporlarınıza eklemenizi sizden rica ediyorum. :)
    Bilindiği gibi oyun haftada bir EE satışa çıkarıyor. 1.500 EE 67.50 TL.
    Aynı şekilde 75.000 Uridium da 67.50 TL.

Buradan sonra işler daha da bir garip oluyor:
    75.000 x4(Helix) = 300.000 Uridium. Bu da 3.000 EE eder. Üstüne oyunda VIP+İndirim+EE indirimi=%45 oluyor. Bu da 100 Uridium değerindeki bir EE'yi 55'e almak demek.

300.000/55=5.454 EE yapıyor. Yani bir yerde aynı fiyata 1.500 EE nerede 5.454 EE nerede? Bazı paketlerin içeriğini ciddi güncellemeleri gerektiği kanaatindeyim, çok absürt farklar var arada.

İyi görevler diliyorum...

2. bak ben almanyada yasiyorum bundan 1 bucuk yil once klanda 15 kisi vardi hepsi almanya fransada yasiyordu her hafta uri cekiyorduk
    simdi oynamiyorlar ve girmiyorlar sebep bayrak olayi 15 euro 30 euro fazla kanacagiz diye oyunda adam kalmadi gemileri de yatiyor kimi acemi uzman kimi binbasi kisaca giren gelen yok :)) darkobrit ne yapti vip inidirim katlayici satacam diye botlara izin verdi elinde kalite parali oyuncu birakmadi 100 euro turkiye parasi 550 tl geliyor

ve burda bir admin vardi yazdigi suydu almanyada yasayanlar turkiyede yasanyalar ayni degil arada fark var iyide turkiyede adam benöe siralamadi yarisiyor

inan 6 haftadir girmiyorum bakdim degisen birsey varmi diye yok :)) botcular devam kamu yakalayan devam kisaca tadi tuzu kacmis serverde birlese bu hilerler oldugu surece oyunu kimse oynamaz
    oyun pahali pahali pahali

3. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Evet helixte uridium çekerek GG basmak daha mantıklı ancak payment fiyatlandırmalarını biz yapmıyoruz. Yinede bu durumu raporladık.

İyi forumlar.

Aliens bunu beğendi.
  4. Aliens

Aliens User

Teşekkür ederim modum, sizin yetkinizde olmadığının bilincindeyim. Rapor etmenizi rica ettim. Bu paketler yıllar önce geldi ama oyun artık yıllar önceki oyun değil. Bu paket çok yanıltıcı. Gördüğünüz gibi %450 zarara uğratıyor bu paketler. Ayrıca güzel mesajınız için de teşekkürlerimi iletiyorum.

İyi görevler dilerim...

VALEYARD bunu beğendi.
  5. ZAHİЯ

ZAHİЯ User

Haklısın ne diyelim artık bende zevk almamaya başladım bu aralar. jpa kaldırıldığından sonra oyunda oyuncuyu mumla arıyoruz server birleşimi diyorlar jpa çıkarsalar şu oyunu optimize etseler uridyum fiyatlarını güncelleseler tadından yenmez . geçen gün benimde çok sevdiğim bir klan arkadaşım oyuna veda etti

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.