Ekstra Hangar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ReiSauraN tarafından 20 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ReiSauraN

ReiSauraN User

Öncelikle herkese iyi günler arkadaşlar.Ben 2. hangarımı aldım yanlız şöyle bir sorun var 1. Hangardaki kullandığım bir eşyayı 2. hangarımın envanterınde goremıyorum.Her iki hangarada ayrı ayrı ekipman mı dizmeliyim.

Not:Forumdaki hangar genişletme konusu incelenmiştir.Ancak aranan cevap bulunamamıştır

2. Öncelikle 1. hangarındaki ekipmanları 2. hangarda kullanaiblmek için 1. hangardaki 1. ve 2. konfiyi boşaltman, yani konfiyi silmen gerekir. 1. Hangardaki tüm konfileri boşaltırsan 2. hangarda kullanabilirsin. Tabi tek tek çkartmaya gerke yok konfi silme var direk boşaltır :)

3. Nefes

Nefes User

Merhaba

Arkadaşımızın dediği gibi konfinizi silerek envanterinize gönderip diğer hangarınızdaki gemi de kullanabilirsiniz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.