Ekstralardaki malzemeler

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ===iceberg=== tarafından 4 Ocak 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Prizmatik Yuva, Yüksek frekans kablo, hibrit işleyici, mikrotransistörler, nano çanta vs ne işe yarıyor detaylı açıklarmısınız???

2. uninstable

uninstable User

Soruyu sorup cevabını okumayan sürekli soru soran tipler her yerde :)
    Açılmış konuların da bunu gösteriyor sanki.

3. Aliens

Aliens User

Birleştir kısmında yüksek teknoloji malzemeler; PET-Iris-Bazı Gemi ve Tasarımları vs. yapmanıza yarayan Hardware (Donanım) nesneleridirler.
    Onlar okumuyor ve bu hatayı gösteriyor olabilirler; asıl önemli olan sizin kapınıza gelmiş birini geri mi çevireceksiniz yoksa cevap gün kadar açık olsa bile onu bilgilendirecek misiniz?
    Unutmayın; bir kesim okumamaktan ötürü cahil kaldıysa bir kesim de okumayanları küçümsediği ve cevap vermekten kaçındığı için okumuş cahillerden oldular. Sizden ricam; siz onlardan olmayın.

ateistkeci bunu beğendi.
  4. uninstable

uninstable User

Bana cevap vermenize gerek yoktur rigel :)

5. Aliens

Aliens User

Ben herkese cevap veririm; gizli beni tanıyan kişi. :)

6. Birleştirde bir şeyler birleştirmek için kullanılıyor. Başka kullanım alanı yok.

7. Aery

Aery Guest

Merhaba,

Bütün üyelere yardımsever cevapları için teşekkürler. Onlarında dediği gibi birleştirden bir çok malzemenin tarifinde isteniyor. İleride de işinize yarar belki^^

İyi forumlar.