eküri ve inşaat ustası ünvanı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DERSİM62 tarafından 11 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. DERSİM62

DERSİM62 User

eküri ve inşaat ustası unvanları için ne yapmam lazım sölermısınız klan savaş istasyonu kurdum daha kurulum aşamasında ama başlık gelmedı kurulunca başlık gelecekmı

2. İnşaat ustası istasyonu açınca gelir, eküri de bir şirket arkadaşın düşmanın şamandırasını ele geçirirken onun yanında durup ele geçirmesini hızlandırarak elde edilir.

Nefes bunu beğendi.
  3. Nefes

Nefes User

Merhaba

Bahsettiğiniz başlıklar hakimiyet etkinliğindeki istasyonlardan birini açtığınızda (4-1.4-2.4-3 pvp haritalarında ) ve birinide sanırım açılmasında yardım ettiğinizde gelmektedir normal KSİ ile olmuyor diye biliyorum yanılıyor da alabilirim konuyu yeni başlayanlar kısmına taşıyorum bilen ve 2.başlık olan inşaat ustası nasıl alınıyor alan arkadaşlarımız varsa yazabilir.

4. Evet FMod umuz haklı eksik bilgi vermişim özür dilerim, bu KSİ 4-1 , 4-2 , 4-3 haritalarından birinde kurulu olmalı ve etkinlik bitmeden kurulmalı.

5. DERSİM62

DERSİM62 User

ksi yi 4-1 e kurdum açıldıda ama başlık gelmedı sebebi nedir bilen varmı

6. Gelmiştir pilot profiline bak bi veya bi resim at nasıl oldu da gelmedi bi bakayım istasyona

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.