el fatiha darkorbit için

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve esa tarafından 20 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. esa

esa User

beyler gerçekten bugün girdim oyuna biraz gezdim oyunda hiçkimse kalmamış eski oyunculardan hiç yani. oysa biz o kadar çok oynardık ki bu oyunu şimdi bakıyorum da eskiden ne güzeldi diyorum 200 300 kişilik savaşlar klanlar vardı herkesin ismi vardı

cidden ölmüş oyun yani ne gibi bi yenilik yapılır da insanlar gelir bilmiyorum ama bu durum o kadar kötü ki cidden gülerek muhhabbetler ederek sabahladığımız oyun yok olmuş kötü olmuş ::(

2. Ölü bu oyun artik eskiler hep foruma geliyor be kardeş artik oyun insanlara tiksinti veriyor ciddiyim yeni ******* geliyor oyuna (10-9 yaş artis herkese sıkanlar)
    Ben çocuk olmasına kızmıyorum sadece artisliklerine kızıyorum...

Neyse kazıkçı bigpoint adlı şirketimiz zaten bir eli yağda bir balda olduğu için oyuncular umurunda değil... Sürekli oyuncuları kanser etmekle meşgul.

Bende üzülüyorum bu devirde sevdiğimiz her sey anlamını kaybedip yok oluyor bizde üzülüyoruz ve elimiz kolumuz bağlı olarak bir Köşe de oturup olanları bitenleri izliyoruz artık ben daha konuşmak bile istemiyorum bu konular hakkında şikayetvar.com adlı siteye bakın derim darkorbit diye aratın kac kisi yazmış görün cevabı orada...

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 22 May 2014
  3. Merhaba ,

Bahsettiğiniz olaylar aslında bot denen programlara vurulan büyük darbelerden sonra yaşandı. Bir çok kişinin gemisi uygulanmakta olan ceza sistemine göre ceza aldı. Bir çok kişinin gemisi süresiz olarak kapatıldı. Bu nedenle bahsettiğiniz gibi serverlar boşaldı. Eğer sorun yaşayacaklarını bilmeseler ve çalışan bot olsa yine serverlar dolar.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.