elimizde bulunan fazlalıkları ihaleye vermek olmalı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve bdrdd1n tarafından 22 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bdrdd1n

bdrdd1n User

evet arkadaşlar bu konu daha önceden açıldımı bilmiyorum ama elimizde bulunan lf3 leri falanda açık artırmaya verebilmemiz bence daha mantıklı bunun için oyunda açık arttırma sistemi gibi yeni bir pencere olcak orada herşey katagorize edilerek lf3 ler bi gruba kalkanlar hızlar gemiler bir gruba ayrılacak ihale sonunda en yüksek teklifi veren kişi alıcak hem fazlası olan kişi bundan kar sağlar hemde malzeme stoğu artacağı için genel bi rahatlama olcak ne dersiniz bu duruma ?

iyi kötü tüm yorum ve eleştirilere açığım konuyu geliştirelim

2. olabilir ama en yuksek teklif veren almalı level sınırıda olmalı sadece lf3 bo2 moduler gemiler verilmeli ozel havoç fln verilmemeli

3. bdrdd1n

bdrdd1n User

aynen onu diyorum zaten hovc falan verilmez ama lf3 kalkan hız falan bunlar yatıyor sadece

4. MaXiMuS

MaXiMuS User

ozaman klandan vergi kesmenin bir anlamı kalmaz adam arkadaşının lf3 üne basar 5 milyar al sana vergi

5. bdrdd1n

bdrdd1n User

haklısınız gerçi bunlarada önlemler olmalı yani burada bu durumada bi çare bulabiliriz gibime geliyor

6. MaXiMuS

MaXiMuS User

fikir mantıklı ama ihale sistem tarafından farklı sunuculara karıştırılmalı

7. bdrdd1n

bdrdd1n User

başka sunucudan ziyade fiyatlarda bi sınırlama olsun bu durumu çözer gibime geliyor hani lf 3 azami 20 m yada 25 m normal fiyatıda bu zaten hani

8. max credi veren alır bence .

9. Olum olumsuz.

Nedeni bunun sadece olumlu tarafını değil olumsuz tarafınıda görmemeniz.

Oyuncular bunu kötü amaçla kullanabilir.Full LF4 olan oyuncular LF3 gibi malzemeleri açık arttırmaya 100k kredi gibi düşük maliyete koyabilir ve buda yan çarını kolayca geliştirebilmesini sağlar.

İşte bu yüzden olumsuz diyorum.

Son olarak MaXiMuS ' a katılıyorum o şekilde de yapabilirler.Full çarlar klanındaki veya yan çarındaki kredileri çoğaltmak amacıyla yüksek miktarda satılan malzemeleri alabilir.Mesela ben ezik çarımda 700m karşılığında 1 LF3 koydum.
    Full çarımna girip onu satın alabilirim ve ezik çarımdaki kredileri çoğaltabilirim.

Bu sistem gerçekleşmemeli.Gerçekleşirse ki pek sanmıyorum , klandaki vergiydi filan tüm sistemler alt üst olur.

10. bdrdd1n

bdrdd1n User

o zaman bundan bi iş çıkmayacak görüşündeyim modum konu kilit lütfen

11. saçma. haksızlıklar artar.

12. skayra1

skayra1 User

hocam konu tam oturmus ama üstten bastırmak lazım tabanda yer edinmesi icin. Amac burda yanlıs anlamadıysam hangarında max 40 tane kullanabilecegin lf3 olması gerekirken , lf4 falan ararken paso lf3 aldıgın icin 100 lerce lf3 cıktıgı icin gereksiz yer işgal eden fakat oyunun 10 000 uri ye sattıgı seyi 3-5 crediye satarak israf etmek istemiyorsun. dogal bir durum. aslında belirli bir yüzde düşme oranıyla o fazlalık lf3 leri oyuna tekrardan uri ile satma fikri daha iyi olurdu heralde. Hocam Fikir havuzuna yazaydın keske Evet Hayır secenegi ekleyeydin eveti secerdim...

13. Konuyu bende bu şekilde anladım.

Eğer bu şekildeyse olmamalı.Nedenini örnek olarak belirteceğim.

Ben güçsüz çarımdaki LF3 lazerini açık arttırmaya 900 milyon kredi karşılığında koydum.Güçlü çarıma girip o LF3'ü aldım.Güçsüz çarıma tam 900 m kredi gitti ve o güçsüz olan gemi saniyeler içinde yarı full gemiye döndü.

Yinede geliştirilirse belki adaletli sistem çıkabilir.

Örneğin LF3 lazeri en yüksek 100m kredi karşılığında verilebilecek gibi...

Konu geliştirilmeli.

14. bdrdd1n

bdrdd1n User

ya benim dediğim mx 25 m falan olmalı

gerçi çok güzel fikir hocam siz bu konuyu açın destek verelim hepmiz

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 25 Aralık 2014
  15. skayra1

skayra1 User

BlackGhost hocam konu bana ait degil ve dediginiz gibi yan carların haklı veya haksız desteklenmesi ile ilgili bir olay yazmak istememiştim ben. sadece 1 gemide olan fazlalık malzemelerin boşa gemi hangarımızda yer kaplamasından ise oyunun dukkanındaki satıs fiyatından daha asagı bir fiyata yeniden oyuna satılmasını ve birazda olsa destek olarak gemimize uri gelmesini fikrini yazmak istemistim. heralde yanlış yazdım, ima hatası ettim kusura bakmayın. ben credi veya urinin baska acount lara bir sekilde kar saglamasıyla ilgili bir düşünce belirtmemiştim. zaten bu düşünceye ben dogru bakmıyorum. 1 oyuncunun neden 10 tane yeni acountu olsunki. zaten oyunda 1 acountun bir sürü hangar açıp istedigi gemiyi geliştirme olayı var.

16. Bu konu çok açıldı Böle yapılsa bile artık benim işime pek yaramaz çünkü toplamda 500 civarı lf-3 ve b02 kalkan vardı gemide Envanter çok kalabalık olduğundan gereksiz diye sattım hepsini

17. Evet konunun size ait olmadığını biliyorum sadece bu olay olabilir şeklinde ifade etmiştim olacakları.

Ama kesinlikle hangarımızdaki fazla malzemeleri satmalı ve bu malzemelerden yararlanmalıyız.Açık arttırma hariç.

Uridium karşılığında geri verilmesi fikri hoşuma gitti fakat bu yarı fiyatına değil de çeyrek fiyatına olabilir.

Ya da belli bir sayıya kadar yüksek maliyete satılabilir bir miktar sonra karşılığında bize gelen uridium azalabilir.

Örneğin ben 20 LF3 ' e kadar sattım , her LF3 için 5000 uridium aldım.

Artık satacağım fiyat 2500 uridium.25 tane daha sattım her LF3 için 2500 uridium aldım ve karşılığında ödenen uridium 1000 ' e düştü gibi olabilir.

skayra1 bunu beğendi.
  18. bdrdd1n

bdrdd1n User

ya konu dediğiniz gibi olsa hani oran düşerek oyuna uri karşılığında verilse yine iyi olabilir yoksa b konu kalır böyle herkeste aynı sıkıntı devam eder

19. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Yeni oluşacak olan Güncelleme ve Fikir havuzu kurallarına uygun olmadığı için, konu kilitlenip arşive taşınmıştır.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.