Elinizde o modül olduğundan haberiniz olmayabilir.. Bir bakın..

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve -By_CesuR- tarafından 11 Ekim 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. -By_CesuR-

-By_CesuR- User

Merhaba, Birleştir stabilize et kısmında görünmeyen modüller var. Gemi envanterine girdiğinizde görünüyor fakat birleştirde görünmüyor. Siz geminize modül ararken elinizde o modülden var olabilir. Benim elimdekilere göre birleştirde görünmeyen modül listesi aşağıda. Sizlerde kontrol edin. Örnek birleştirde 16 mavi modül var envanterde ise 23 mavi modül var. Bunları dönüştemediğimiz için kararsız parça alamayız..
    Ben desteğe bildirimde bulundum. Sizlerde bulunursanız bu hatayı düzeltmek kolaylaşır. Yetkili arkadaşlardan rica ediyorum sizlerde bildiğiniz gereken yardımı yaparsanız seviniriz..

Envanterde olup birleştirde görünmeyen modüller.

SHD-CO1
    HP-VP01
    HP-DIM01
    HP-SOLO01
    HP-CO1
    DMG-ZEP01
    DMG-T01
    DMG-T02
    DMG-MS01
    SPC-SPD01
    SPC-SPD02
    SPC-ROC01
    SPC-CHT01
    SPC-CO1
    SPC-CO2

2. bunlar kararlı modüller bizim savaş biletinden falan aldıklarımız kararsız modül yani stabilize oluyor ama bu yazdıklarınız stabilize edilemeyen değeri değişmeyen modüller

3. -By_CesuR-

-By_CesuR- User

Tamam stabilize edemiyoruz ama dönüştürüp kararsız parça alma şansımız da olmuyor.. Orada görünse hem dönüştürür kararsız parça alırız. Mesela bende tortu gemisi var birleştirden tortuyam modül düştümü diye bakıyorum sürekli orada görünmediği için yok sanıyordum. Envanterde tek tek üstüne gelip okuman gerekiyor birleştir öyle mi .. Yani kolaylık varken neden zora koşalım

4. Birleştirde ayrıyeten kararlılı modüller gözükse iyi olur tabi ama kararlı modül olduğu için kararsız parça düşmüyor ben onu demek istedim

-By_CesuR- bunu beğendi.
  5. smoonrise

smoonrise User

Elindeki gemiye yeni modül düştü mü yada hangi modüllere sahip diye bakmak istiyorsan ve kontrol etmek istiyorsan bunu en pratik yapma hali , gemiyi seçip hangara tıklayıp sağ taraftan modüller kısmından bakmak orada gemiye ait olanlar daha belirgin halde gözükür ve diğer gemilere ait olanlar soluk olarak kalır hatta 1ve 2 de ayrı modül kullanıyorsan yine soluk renk kalır bu şekilde bakabilirsin çok fazla modül yoksa hesabında yeni gelen modülde kendini belli eder . ( Umarım yanlış anlamadım durumu aklıma bu açıklama geldi )

Yine de senin düşüncen güzel elimizde stabil modülden birden fazla oluyor ve öylesine satıyoruz onlarıda karasız parça yapabilmek iyi olurdu bazı etkinliklerde mesela hitac gibi aynı modülden çok fazla çıkıyor zaten kullanılmıyor belirli bir seviyeye gelmiş hesaplarda bunları kararsız parça yapmak çok daha iyi olur yok pahasına satıyoruz , bunu birisi Fikir Havuzuna yazsa destek görür diye düşünüyorum .

-By_CesuR- bunu beğendi.
  6. .Mephistos.

.Mephistos. Board Administrator Team Darkorbit

Merhaba,

Bunlar etkinliklerden edinilen kararlı modüllerdir bunların birleştirde görünmesi kafa karışıklığına neden olacaktır diye eklenmemiştir. ancak bunun eklenmesi adına güncelleme ve fikir havuzuna bir konu açabilirsiniz.

İyi forumlar.

-By_CesuR- bunu beğendi.
  7. -By_CesuR-

-By_CesuR- User

Teşekkür ederim Evet o yöntemi biliyorum fakat diyelim ki elinizdeki modüle göre elinizde olmayan bir gemi alacaksınız ozaman bu taktik işe yaramıyor :))

8. smoonrise

smoonrise User

Ben sorunu yanlış anladım sanırım bu ara hep emekli tatilciler ile takılıyorum ondan olsa gerek :D:p yazdığın ile ilgili birinin taşın altına elini koyması lazım ve anketli konu açması lazım Fikir Havuzuna , elimizde bulunmayan geminin tasarımlarını görebiliyoruz mesela ama hangarına erişim yok '' YÖNET '' kısmı kapalı oraya bir güncelleme değişiklik olursa elimizde olmayana gemiye ait modülleride görme imklanı olur , aklıma gelen çözüm şuan için bu :)

9. .Mephistos.

.Mephistos. Board Administrator Team Darkorbit

Güzel fikirmiş geliştirilebilir. Desteklerim.

smoonrise bunu beğendi.
  10. merhaba bahsettiniz moduller kararlı modullerdir...bunlar kararsız modullerden olmadığı için stabilize bölümünde görünmezler..sadece hangardan görebilirsiniz..

bu modullerin tamamını öğrenmek ve daha detaylı bilgi isterseniz forumda oyunla ilgili s.s.s. bölümünde ki açıklamalara bakabilirsiniz..

-By_CesuR- ve .Mephistos. bunu beğendi.