Elit Cephane Kasmak ve GG

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Evanescence tarafından 28 Ağustos 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Öncelikle herkese iyi forumlar.Gemim full lf4 10 havoc 10 herkül 36 arge.Cerrah ve oil ile alınan gemiler yok.Elit cephane sıkıntısı çekiyorum (x3-sab-x4).Hem elit cephane kazanıp hem iyi bölünme kristali alabileceğim kapı hades dışında ne önerirsiniz.Abg dönmeyi düşünüyorum kronos bittikten sonra fakat benim için karlı mı olur bilemedim açıkçası.Hades önermeyin lütfen çünkü svde x4 sıkmadan desteksiz hades dönen birilerini bulmam çok zor.

2. Merhaba,

Hesabınızda elit sıkıntısı çekiyorsanız bunun için kastığınız uridiumu en elverişli şekilde elitide çok harcamadan kazanç sağlayacağınız tek şey kapı dönmek olacaktır. Alfa, Beta, Gama Kapılarında çok fazla kaybınız olacağını düşünmüyorum. Normal Haritalarda X-6 Haritalarında Cubikon keserek uridium toplayıp kapılara yönelmeniz tek tavsiyem olacaktır. Hades Kapısı için genellikle herkes UCB-100 Lazeri kullandığından bu kapıya grup şeklinde girdiğinizde sizde sıkmak zorunda kalıp , herhangi bir kazancınız olmayacaktır bu yüzden önermiyorum. Genede oyun içinde yapılacak birçok şey var hevesinizi kırmadan oyundaki fırsatları değerlendiriniz :)

İyi forumlar dilerim..

3. Alfa beta ve gamma dönmek için başlangıç olarak tahmini ne kadar uridium gerekli olacaktır sizce ? Haftasonu indirim çekmeden yapmayı düşünüyorum.

4. Merhaba,

İndirim çekmeden tahmini olarak sıfırdan bir a,b,g kapılarını açmak 150-200 bin uridium harcayacaktır, ama güncel kapı durumunuzu bilmediğimden bu rakamlar değişebilir artadabilir azaladabilir, indirim çekmeden sürekli olarak dönecekseniz sizin için zarar olabilir.
    İndirimli olarak yaparsanız rakamlar biraz daha inecektir, bu durumuda göz önünde bulundurunuz.

İyi forumlar..