Elit Cephane nasıl kolay kasarım?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve hamdireyiz99 tarafından 14 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar forumda yeniyim benim size bir sorum olacaktı. Öncelikle hesabımdan size bahsedeyim aegis veteranım var 8 irisim pet var 6 sev ama moduller 1 sev kami dahil gemide ise 24 lf3 18 bo2 8 elit hiz jenerator gerisi 7 birimlik credili jeneratorlerden var.hafif ve agir konfi kullaniyorum hafifte x1 ile 1.8k - 2k vuruyorum agırda ise 3.5k civarı. galaksi kapilari acmaya calisiyorum alfa beta gamma vs. Arkadaşlar benim sorum adamın teki geldi x1 ile 10k ustu vurdu x4 ten bahsetmiyorum peki bu full elit arkadaslar bu kadar elit cephaneyi nerden buluyorlar ve bende en kolay nasil biriktirebilirim. Ayrıca geliştirmelere hiç baslamadim hersey 1 seviye :D. Birde vuruşumu en kolay nasıl arttırabilirim vip yada avantaj paketi olmadan. Arkadaşlarım ve modlarım cevap verirlerse çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

2. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

x2 , x3 , x4 , sab-50 filan kapı açmak için enerji kullanınca çıkıyor. Haliyle ne kadar çok kapı açmaya çalışıp kapı yaparsanız enerji kullanınca özellikle x2, x3 ve sab-50 cephanesi birikir. Şu anda bende 12-13 milyon arası x2 cephanesi var diğerleri 4-5 milyon arasında. Kapı yaparsan ve sorunsuz ( hakların bitmeden kapı yanmadan ) yaparsan kapı sonu ödülleri arasında x4 cephanesi oluyor.

Ben zamanında Aegis kullanırken ;
    1. konfigürasyon:
    Gemi : 8 tane LF-2 + 2 tane LF-3 + 5-6 tane hız 9-10 tane kalkan jeneratörü / Droid'lere : full LF-3 ( Vuruş konfigürasyonu )

2. konfigürasyon:
    Gemi : 10 tane LF-3 + 15 tane hız jeneratörü / Droid'lere : full kalkan ( Hız/Kaçış ve Kalkan konfigürasyonu )

Hız jeneratörlerini Promerium ile Kalkan jeneratörlerini Seprom ile beslersen yararı olabilir.

Ayrııca vuruşu arttıran şeylerde önemlidir. Hasar destekleri ( DMG-B0-1 ve DMG-B0-2 ) , Tasarım , Uçuş düzeni v.s. yani zamanla eksikler tamamlanırsa vuruş ve kalkan gücü artacaktır. PET'i 8 seviye yapana kadar bence modül ya da protokol almayıp bir şekilde pet'ini 8 seviye yapıp 3. seviye alman iyi olacaktır. Öğe geliştirme şu an için erken özellikle LF-3 geliştirme belki B0-2 olabilir ama yinede erken diye düşünüyorum. Gerçi bazıları önce B0-2 geliştiriyor.

En kolay vuruşu arttırmak için doğru konfigürasyon , skylap gelişmeleri ne durumda bilmiyorum ama lazer atışlarını seprom ile besleyerek belli bir birikim yapabilirsen ( Seprom olmazsa Promerium'da olur ama seprom daha çok etkili oluyor. ) , Uçuş ( Droid ) düzeni , kullandığın gemi ya da tasarım , vuruşu arttıran desteler bölümündeki DMG-B0-1 alarak bir de x3 zamanı ( Genelde pazar akşamları çıkıyor ) DMG-B0-2 satışa çıkıyor. Şu anda aklıma gelenler bunlar. :)

3. kıyamet hocam ben sepromu sadece roketlerime basiyorum da seprom rafinerim en fazla 2200 aliyor ama skylab ya 8 yada 9 level butun rafineriler bildigim kadariyla. gemime promeriun yolluyorum satiyorum skylabi bu yuzden gelistirmistim. Birde hocam alfa kapisi parcasi cikarmaya calisiyorum suanda 20 parca ama 100 ustu enerji cektim bir tane alfa gelmedi. Galaksi kapisindan iyi cephane birikir demissiniz guclendirmeler onemli demissiniz galiba hocam. Birde uri kasmak icin bana x2 haritasi ideal geliyor ama bazende tallon kesiyorum bazen grupla oynuyorum hızlı kasilmak icin . guclendirme kalkan seprom hiz promerium olmazsa olmazimdir şuanda tek sıkıntım galaksi kapilarini yapmak hocam ayrica bir galaksi kapisini tamamladiktan sonra o kapiyi yenidenmi insa etmek zorunda mi kaliyoruz yoksa hayat mi almak zorunda kaliyoruz.

4. uri çekcen veya peti 8 lvl yapıp kutu topluycan en iyisi kutu eger paran yoksa youtubeden kapı yapılış videolarını izle

[CPT]ℓмƒασⓣⓜ bunu beğendi.
  5. hepsini izledim hocam alfa ve betayi tek hakla bir sıkıntı olmazsa yapabilcegime inanıyorum da

6. Stavoices

Stavoices User

Hazır Aegis'in varken aç petini kasıl (Görev falan bitecekken peti aç. Görevin verdiği tp'nin %5 falan pete gidiyor.) Kasılırken yaptığın urileri harcama. Pet 8 olduğunda kamikaze 3 sv. al. Sonra 5-2'Ye palladium toplayarak veya pvp haritalarında kutu toplayarak Galaksi Kapısı açmaya çalış. Açarken çok sayıda cephane çıkıyor zaten. Kamikaze 3 ilede uzun sürsede gammayı bile yaparsın o gemiyle. Ancak kalkanlarında sorun çıkabilir. O kapıları yaptıkçada x4 artar ve böylelikle tüm cephaneler artmış olur.

7. hocam yalniz bir kapiyi bitirdigimizde tekrardan o kapiyi insa mi etmek zorundayiz yoksa sadece 10 bin uriye hayat mi satin aliyoruz

8. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Kapıyı tamamen bitirip çıktığınızda ödüllerinizi alırsınız ve kapı maceranız biter.

Tekrar kapıyı açmak için,gerekli olan parçaları tekrardan temin edip inşa etmelisiniz.

10,000 uri verilip alınan can,kapı yaparken patlarsanız,onun yerine geçen haktır.

Keyifli Forumlar.

9. rehber modum şuanki gemi özelliklerimi göz önunde bulundurursak yarisini insa ettigim alfa beta gammayi mi tamamlayayim yoksa yarim birakip zetaya mi yoneleyim zeta 0 daha :D. Ayrica modum galaksi kapilarini uridiumla mi acmaliyim yoksa 5-2 de pala toplayarak mı

Son düzenlenen: 15 Eylül 2016
  10. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Bir şekilde kademeli olarak skylab'ını geliştirmen gerekiyor. Şu anda seviye durumları nedir bilmiyorum fakat ortalama bir şey yazayım mantığı anlarsın umarım. :)

Temel Modül > 11. seviye
    Solar ve Depo modülleri > 10. seviye
    Prometium - Endrium ve Terbium > 9. seviye
    Prometid - Duranium > 8. seviye
    Promerium - Xeno modül > 7. seviye
    Seprom > 6. seviye

Yukardaki gibi 1 kademe olacak şekilde kademeli olarak geliştirirsen pek zorlanmazsın. :)

Ben aklıma geldiği kadarıyla cevap vermeye çalıştım. :) 5-3 haritasında en alt kısımdaki sisli bölgede Palladium toplayıp 5-2'de orta kısımdaki takas yerinde palladium'ları galaksi enerjisine çevirmeniz gerekiyor. Kapıları açmak için palladium toplayabilir , haritalardaki bonus kutularını toplayabilir ya da uridium durumu varsa uridium ile enerji kullanarak açmaya çalışabilirsiniz. Tabi ki ne şekilde kullanırsanız kullanın çeşitli cephaneler , günlük dosyaları v.s. gelecek ve zamanla birikecektir. :)

Eğer bir kapı için gereken parçaları tamamlayıp haritaya yerleştirip girip kapı yok olmadan sorunsuz şekilde yaparsanız tekrar yapabilmek için aynı işlemleri yapmanız gerekiyor. Tekrar gereken parçaları tamamlayıp haritaya yerleştirmeniz gerekiyor. :)

Rehber bunu beğendi.
  11. Çok sağolun yardım için modlarım ve arkadaslarım. Konu kilitlenebilir modum.

12. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Rica ederim :) yardımım olduysa bana yeter. :D

13. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Cevap veren arkadaşlara teşekkür ederiz.

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

Keyifli Forumlar.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  14. Kilitlenmemiş :)

15. ahahahahaha modum dediginiz gibi full paladayim 89 enerjiden anca 1 alfa 3 beta 2 gama cikti bu nedir arkadas

16. HentaX

HentaX User

Kesinlikle paladium toplayıp kapıları öyle yapmalısın Ayrıca katlayıcı çekip kutu toplayıp uçuş düzenleri alırsanız işiniz çok kolay olur ayrıca parça basmaya başladığınız kapıları tamamlayıp zeta kapısına yönelmelisiniz hem arge için hemde gelen anahtarlar ile apis zeus lf4 vb şeyler çıkarabilirsiniz ayrıca havoc tasarımıda çıkabilir şahsen 13 havocum var ama hala zeta yapıyorum sırf anahtarlar için uri harcamayı pek sevmem :D

17. SLaYeR2oo

SLaYeR2oo User

kardes abg açmak için 89 enerji değil kafadan bi 3000 en az gg harcarsin

18. kardes abg nin neredeyse yarisindan fazlasi tamam ondan onlari cekiyorun hem daha kolay yapmasi

19. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

yok kitlememissiniz :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.