Öneri Elit Ekipmanları Yakma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Anonymous[Brk] tarafından 21 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Fikir Gerçekleşmeli mi?

1. Evet

77,8%
  2. Hayır

7,4%
  3. Yapımcılar Fikri Geliştirmeli

14,8%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar bildiğiniz gibi biz kullanıcılar gemilerimizi geliştirdikten sonra genellikle LF4, Zeus Parçası, Apis Parçası gibi parçalara ihtiyaç duyduğumuz için ganimet kutusu açıyoruz. Fakat bu kutuların içine gelişmemiş arkadaşlarında faydalanması için LF3 lazer topu ve BO2 elit kalkan gibi değerli eşyalarda konulmuş durumda.

Benim tavsiyem fullenmiş arkadaşların açtığı kutulardan ihtiyacı olmadığı halde çıkan elit ekipmanları öge geliştirmede gelişmesini istediğimiz bir ekipmanın seviye atlaması için yakalım yani birleştirelim. Örnek vereyim bir kullanıcıda 12. seviye BO2 kalkanı var diyelim ve o kalkanı geliştirmek için belli bir miktarda kullanmadığı BO2 kalkanını o 12. seviye BO2 kalkanla birleştirmeli bir başka deyişle ona yedirmeli yani feda etmeli.

Tabiki bu iştede belli bir şans olacak. Ben örnek olarak acemice hazırladığım bir resimde feda edilen bir elit eşya için %10 şans oranı belirledim ama tabiki bunu yetkili kişiler oranı artacak veya düşecek şekilde ayarlayabilir.
    Sonuç olarak eğer bu fikir gerçekleşirse envanterimizde bulunan onlarca LF3, BO2 gibi kullanmadığımız gereksiz ekipmanlar bir değer kazanacak.

GREED bunu beğendi.
  2. Gayet mantıklı

3. xxl-vega

xxl-vega User

Güzel fikir. Belirli bir seviyeden itibaren yakma işlemi gerçekleşirse daha mantıklı olur. Ama tüm seviye atlatmalarda aynı oran kullanılmamalı. Seviye arttıkça kullanılan tek malzemenin oran değeri düşmeli. örn:
    7. seviye kalkan elde etmek için 2 adet 1 level kalkan kullanıldığını düşünsek; %45 %45 = %90 başarı,
    14. seviye kalkan elde etmek için 2 adet 1 level kalkan kullanıldığını düşünsek; %15 %15 = %30 başarı gibi...

4. Bence olmalı ama yanlışlıkla hayır verdim :D

5. uzun zamandır gördüğüm en güzel fikir

6. GREED

GREED User

Mükemmel bir fikir hariak ötesi +1

7. WolfWar

WolfWar User

Envanterdeki fazla ve gereksiz eşyalardanda kurtulmuş oluruz harika bir fikir +1

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.