Öneri Elit gemi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve starwormıs00 tarafından 1 Temmuz 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar gemiyi bir çok kez dizdim ve sıfırladım ama tam elit bir gemiye ulaşamadım.
    Elit gemi için neler olmadi dro düzenleri ar-ge ekstralar geliştirmeler gemi vb nasıl olmalı.
    Suanki hesabımda 20lf4 ful lf3 bo2 ful elit hız ful yıldız çift ok bariyer iç içe düzenleri yok 13havoc 4 herkul 23 arge attaga göre et 15lw kami 3 oto toplama 3 2radar 3
    Tekrar söylüyorum özellikle ekstralarda sıkıntı çekiyorum.
    Bugün adamın biriyle vs attik nerden baksaniz 1saat sürdü kesilecegimizi anladigimizda ya o ya ben kaçıyorum sonunda 2mizde bir tik canla kalınca sans eseri kesti genelde ve ekstralara abandigini söyledi.
    Yeni gemiler yok yakında birini birleştirmeden alacam ama

2. -Star-

-Star- User

LF-4,B0-2 ve irislerinin geliştirmelirinin tam olması lazım.Bunun dışında arge ve ema+kamufle+insta kullanımını ,kendi dp-kalkan durumuyla beraber düşmanın dp-kalkan durumuna göre droit düzeni seçimini iyi ayarlaman gerek.

Başa baş gemilerde vs sonucunu aynı konfigürasyon düzeni ve aynı droit düzeni seçimi dahilinde miss vuruşlar belirler.Bunun için ayarcı ve yanıltma manevrası I-II argelerinin tam olması gerek ki miss vuruş açısından avantaj sağlayabilesin.Miss vuruş şansını minimuma indirmek için vs sırasında AIM-02-CPU(Hedep yardım cpu 2)'yu kullanman gerek.

Bunun dışında en önemli faktör başta söylediğim gibi ema+insta kullanımıdır.Ema+insta kullanımı sana minimum 6 saniye hasardan koruma sağlar.Önemli olan insta kalkanını ağır konfigürasyonunda kullanıp rakibin kalkan değerine göre burgu veya güve ile verebildiğin maksimum hasarı verip 3 saniyelik koruma sona erdiği anda ema+kamufle ile düşmanın seni hedef almasını önlemektir.Ema attığın anda hafif konfigürasyona geçilip öngördüğüm 6 saniye hasar görmezlik daha fazla uzayabilir ancak hafif konfide rakibin sana tıklaması durumunda kalkanın çok büyük bir hızda eriyecektir,burada seçim sana kalmış.

Bunların da dışında teknoloji fabrikası,pet kombo tamiri,düşman ema attıktan sonra kullanılacak Venom I-II yetenekleri savaşın sonucunu belirleyecektir.Umarım açıklayıcı olmuşumdur dostum.

İyi oyunlar,iyi forumlar dilerim.

Son düzenlenen: 2 Temmuz 2018
  3. Öncelikle tam elit gemi yapmak sabır ve bolca zaman ister. Oyunda Uber malzemeler şansa bağlı olarak dağıtılmakta, sabırlı olmalı ve yılmamalısınız.
    Ema ve İnsta kullanımı refleksten ibaret bence, savaşa savaşa doğru zamanda kullanmayı öğreneceksiniz. Karşınızdaki gemiye göre savaş stilinizi belirleyin. Şunu unutmayın rakibinizin yapacağı anlık bir hata savaşın gidişatını değiştirebilir, aynısı sizin için de geçerli.
    Bunun dışında bazı spesifik taktikler var, yani oyuncudan oyuncuya değişen ve oyuncuya özel olan taktikler. Kendi taktiklerinizi keşfettiğiniz zaman Pvp'de ustalaşmaya başlayacaksınız.
    Uzun lafın kısası: "Sabır, sabır, sabır:)"

4. teletabi1

teletabi1 User

daha çok kesileceksin :)

5. arkadaşlar çoğu şeyleri yazmışlar.bende bir iki şey ekliyeyim.öcelikle akıllı bomba cpusu çok işe yarar.düşmanın dpden yüzde 20 götürüyor.ayrıca teknoloji fabrikasındanda faydalanabilirsin.savaş tamir robotu adı üstünde ve enerji transferi patlamanı önleyecektir..ayrıca asla hadef yardım cpu2 sepromsuz ve güçlendricisiz vs ye girme..

6. kardeş vs yapıyosun geminin durumuna bakılırsa durum vahim bu şartlarda mayın taktigi uygulamalısın mayını bırak düşmanı üstüne çek mayın patlamadan 2 saniye önce instal kalkan aç rakibin hasar alırken bir yandan sende ateş ettigin için kolayca hem hasar almazsın hemde rakibin kaçma şansı kalmadan patlar artı hasar engelleyici roketle başlamalısın vs nin uzun sürecegini düşünürsen bunlarla başlaki tekrar dolma şansı olsun kaçarkende buz at yavaşlatıcı at ki kaçamasın anca ema dalgasını en kritik durumlarda kullanmalısın artı agır konfide 4 lazeri çıkar kalkan koy hız konfinde 6 kalkan çıkar lf4 koy bu sana ilk etapta avantaj saglar adam kaçarken hız konfinde daha fazla vurabilirsin iki tarafı agır yada hafif yaparsan kaybedersin ayrıca oyunu artık droit dizilişleri belirliyor dizilişleri iyi bilmeli ve zamanlaman iyi olmalı önceden agır hasarı sen verecegin için hamle olarak ilk rakibin degişiklik yapar buda sana extra avantaj saglar bol şans

7. Arkadaşlar anlatmış herşeyi fakat şu an için ilk yapman gerkeen hızlıca herkülleri fullemek ardından spartan için önce kronostan tarifi alıp sonra da hades dönerek kristalleri fulleyip 10spartanı birden yapmak olmalı.Ardından LF-4 leri fullemelisin fakat ence hades dönerken baya bi artacaktır bunları yaparken de arge unutma derim.Gemi olarak cyborg mimesis tavsiye edebilirim vslerde sentinel hala kullanışlı bence.Geliştirmeler olarak da diroit-kalkan sırasında gitmelisin lf4 geliştirme artık yalan oldu yeni gelen LF-4lerden bulmaya bak.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.