Elit-Macera

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ygafff tarafından 31 May 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ygafff

ygafff User

Selam Arkadaşlar,
    Gemimin özellikleri
    41 lf3 3 lf4 17 bo2 18 En iyi hız, 8 iris , 9 hercules 3 havoc 32 argeyim.
    Aegis elite ve goliath credi tasarımları var ve Vanquisher tasarımı var yeni aldım baskın için. Bunun yanında 270k uridium ve 786 adet yeşil ganimet anahtarı var.
    Şimdi sorum Bundan sonra hedefim ne olmalı ? Pet'de var kami 3'lü.
    Geliştirme hariç ne yapmalıyım neye yönelmeliyim, Uçuş düzeni olarakta güve,kıskaç,kalp ve yarasa var...

2. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Şu an öncelikli eksiğiniz Havoç ve LF-4 leriniz.

Özel günlerde sandıkları açarsanız,hatırı sayılır miktarda LF-4 ve ekipman bulabilirsiniz.

LF-4 lerin geliştirmelerini yapabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

3. ygafff

ygafff User

Peki sayın mod'um zeus gününde mi açayım dersiniz ? Ve zeta kapısına devam mı edeyim ? Ve kutu açarken illaki taktiğiniz vardır,Nerede açıyorsunuz kutuları ?

4. Eyyüp47

Eyyüp47 User

alicaksin elmas ucus duzenini x7 hariranda krisleri kesmeye devam ediceksin...ondan sonra hedefin anahtar alip apisle zeusu tamamlamak.daha sonra lf4 leri tamamlamak.zaten apisle zeusu bulmak icin bi miktarda lf4 bulacaksin...kolay gelsin...

ygafff bunu beğendi.
  5. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Zeta kapısına devam etmelisiniz.

Sandıkları Zeus gününde açarsanız,Zeus parçası bulma şansınızda olacaktır.

Sandık açmada taktik yo bence.Tamamen şans.

Keyifli Forumlar.

6. bence pvp haritalarında aç ben ordan açıyorum genelde ve daha güzel ödül geldiğini fark ettim. bi dene istersen

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.