elit neden az ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve HZRFN tarafından 23 Haziran 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

x4 çift galaksi gününde ikiye katlansın ve kapıdan çıkan x4 bir miktar arttırılsın

1. evet

oy sayısı 5
    100,0%
  2. hayır

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. HZRFN

HZRFN User

merhaba bu konuyu yetkililerin de görmesini istiyorum ve yetkililerden cevap bekleyeceğim
    mesela bu space ball ı savaş olsun diye koymuşunuz ama kimin savaş yaptığnı görüyonuz kimsede elit yok x4 ü yok rsb si yok bu oyunda kişi sayısı savaşlar topulu klan savaşları neden azaldı neden ayda yılda bir savaş yapıyoruz daha doğrusu yapmıyoruz izliyoruz
    bunun için kutudan ve kapıdan x4 cephanesi bir miktar arttırılmalı ve çift ödül gününde ikiye katlanmalı böylelikle oyun daha zevkli olur ve ayrıca vip çekenlerin sayısı artar savaş olmaıynca vip de çekilmiyor hem daha zevkli olur oyun yani böyle yaparsanız tüm oyuncular memmun olcaktır ve vip lerin daha çok satın alıncağnı tahmin ediyorum bu şekilde

2. mantıklı x4 üm hıc yok x3 rsb atıyorum savaşlarda :((

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.