Destek Elit Olma Taktikleri ve Elit Nedir Kapsamlı Bilgi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DR.STRANGE tarafından 15 Aralık 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. DR.STRANGE

DR.STRANGE User

Selam Gençlik ee fazla ara vermeden yenileri oyuna çekmek ve bırakanları tekrar oynattırmak için taktikler vereceğim.Bildiğiniz üzere oyun son dönemlerde efsane yenilik gelen darkorbitte Yen'i likleri devam ediyor.

1-)İlk olarak başlangıç görevlerini yapınız.
    2-)Kazandıklarınız dursun uriler ile ganimet anahtarı alın.
    3-)Kutulardan çıkan lf3 leri gemiye dizin ve leonova basın ihaleden
    4-)13 Level olana kadar alt haritalarda oynayın.
    5-)13 lwl olana kadar kredileri harcamayın en az 45m birikir gece irisleri ve lf3leri fulleyin
    6-)Evett irislerin içine lf3 de koyarsak toplam 4650 çakarsınız besleme ile 6 k yı zorlarsınız
    7-)Lf3leri n lwllerini 16 yapın bo2lerinde öyle evet nerdeyse elit olduk argeyide 21 yapın benim tercihim 24 dür
    :cool:Bundan sonra bos tallon kesicez yada tek çubuk

Takribende böyle çar 4 ayda da yapılabilir premium ile.Yoksa 8 ayda olabilir zamanı düşünmeyin güçlü olunca anlarsınız

2. KIRMIZI.

KIRMIZI. User

Merhaba,

LF-3 leri 16 seviye yapmak mantıklı değil aslında.

Sonuçta en iyi silah LF-4 onları geliştirmek daha iyi olur çünkü LF-3 uridium israfından başka bişi olmaz. :)

İyi forumlar.

GREED bunu beğendi.
  3. DR.STRANGE

DR.STRANGE User

Ben öyle iyi çakıyodum lf4 gelince tabi iş değişdi

4. lf3 geliştirmek gereksiz
    zeta ve kappa yaparsın onun urileri ile gemin daha yüksek vurur hiç geliştirmem yok x4 60 k vuruyorum çift ile 70 i buluyor tek eksiğim geliştirme şuanda

5. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Bilgilendirmeleriniz için teşekkür ederiz.

Yeni başlayanlara örnek tecrübe olacaktır ancak lf3 leri geliştirme kısmını değiştirip lf4 yazmanız daha isabetli bir öneri olacaktır.

Keyifli forumlar.

6. uzayl80

uzayl80 User

lf3 yerine irisleri kalkanları gelişdirin ubu geliştirme indirimi gelirse yapın lf4 bulunca onu gelişdirirsiniz elinizdeki uriyide arge eksikse onu tamamlayın önce rotanızı belirleyin yada lf4 zeus gününde sandık acmaya girin derim dün gece 20 tanede 1 apis parcası buldum ama zues yoktu ortada
    arkadaş gemiyi 8 ayda elit hale getirebiliyormuş ....oda güzel bende
    21-11-2016 lvl10 um ( yabancı serverda) bu güne kadar gemiyi 30 lf3 30 hız 30 da kalkan 8 iris yaptum gemilerin coguda tamamdır tabii hızlı gelişim ve taktik meselesi hepsinide acık artırmadan aldım şuanda argelere yatırım yapıyoms

Son düzenlenen: 16 Aralık 2016
  7. DR.STRANGE

DR.STRANGE User

Ey arkadaş!!! İki böyle yorum yapacaktın neden konu açmadın

8. uzayl80

uzayl80 User

arkadaş imza kısmımı incelersen görürsün her türlü taktikleri vermişim

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.