Elit Oyuncu İçin Yol Haritası

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Miscozra[Türk] tarafından 22 Nisan 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 35 LF-4 16 level
    2 tane yeni LF-4
    20 kalkan 16 level
    10 diroit 16 level
    31 arge
    Petin protokol slotları açık ve hepsinde kutu protokolü var
    Uçuş düzeni, gemi tasarımı vs. full

Böyle bir gemim var...

Sizden fikir almak istiyorum, bundan sonra ne yapayım?
    Benim aklımda şunlar var.
    Argeyi 45 yapmak istiyorum.
    1 tane teknoloji fabrikası slotu açacağım.
    Petin lazer bölmelerini açacağım..
    Rütbe benim için önemsiz.

Bu bilgileri doğrultusunda ne yapayım önerileriniz nedir arkadaşlar

2. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Fikirleriniz güzel ,zaten 32 argeden ,geiştirmelerini tamamladıktan sonra hep kilitlenilir :)

Yazdığınız gibi argeyi 50 ye tamamlamak,petin diğer protokollerini almak,yeni gelen tasarımları montaj yolu ile edinmek.

Rütbe önemsiz yazmışsınız ancak her şey tamam olunca geriye elit ve rütbe kalıyor,bolca kapı dönmeli (hades,abg gibi)gemiyi doldurmalısınız ki savaşmakta lazım:)

Arkadaşlarımızında önerileri olacak.Bol şans dilerim.

İyi forumlar.

3. Argeye ağırlık vermek istiyorum ama geçenlerde forumda açılan konularda ar-ge olayına el atabilir,z kaldırabiliriz tarzı şeyler söyleniyordu boşu boşuna da uri harcamak istemiyorum

org2BordoGüç bunu beğendi.
  4. 2 milyon uri harcadıysak bize üç beş cephane biraz da uri verirler o yüzden telafi ödülüne güvenmiyorum :D şeref argesi gereksiz benim için çünkü rütbe derdinde değilim onun yerine mayına verebilirim max. kaç vuruyor mayın uçuş düzeniyle birlikte bilgin var mı

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.