Elit Oyuncuya Taktik

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ¬PΣЯSΣUS⌐ tarafından 16 May 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selamın aleyküm Britanyadaki full gemimi bırakıp tr1e yeni başladım yanımda bana yardımcı olan yarı full bir arkadaş var lf3 almayı planlamıyorum ha spectral ha lf3 benim gözümde o sebepten spectral 2yle devam edicem direk lf4e geçicem.Şuan kredilerle irisleri ve bo2leri tamamlamayı düşünüyorum.Hepsi bitince spectrum ya da venom alıp daha sonrada kredileri günlük dosyasına harcamayı planlıyorum.Başlangıç tekliflerini x3 ya da x4lerde değerlendiricem.(5 tlye 30k uridium gibi)Ancak uridiumları nereye harcayacağıma bir türlü karar veremedim.Okulum bitiyor 2 haftaya o sebepten pet indirimi gelirse kami 3 ve vip almayı planlıyorum ama daha sonrasında işe başlarsam oyuna girememe gibi bir sıkıntımda olucaktır muhtemelen o sebepten vip boşa gidecek.Sizce Ne yapmalıyım zeta için mi biriktirsem? Bu seferde günde max 10k felan uri kasabilicem bi zeta yapmak 1 haftamı alacak kamikaze ile ise daha güzel hayallerim var; cubikion kesilirken protegitlere kami atarak saatte 20k kasabileceğimi düşünüyorum veyatta x5de kutu toplarken etrafımda biriken yaratıklarada kami atarak aynı miktara biraz daha fazla vakitte ulaşabileceğimi tahmin ediyorum sizce ne yapmalıyım?

NOT:Gunde 3 saat onlineım.Sadece söylediklerimle kalmak zorunda değilsiniz farklı şeylerde önerebilirsiniz.Hazır bunu yazmışken şunuda sorayım low kapısı dönen arkadaşlar x1 sıkarak (vipli) kamiyle kaç low dönersek günlük ne kadar kazanırız?
    (Evet 46 arge full bir gemiye sahibim ama hiç low dönmedim :D)

Son düzenlenen: 16 May 2017
  2. takemyhard

takemyhard User

benim aslında tr2de çarım, ama arada sırada diğer serverlardada hesap açıp taktik denemeleri yapıyorum... şuana kadarki bana göre en iyi taktik topladığın bütün uriyle özel günleri bile beklemeden yg açmak... eğer herhengi bir kapıyı açma şansınız olursada bölünme kristali elde edebileceğiniz birgünde kapıyı bitirip özellikle mavi veya kırmızı ganimet anahtarları üretmeye çalışmak... kastığınız uriyle kesinlikle ekipman(lazer-kalkan gibi) almayın... enson tr4deki çarımda 16 lvl hesabı 7 lf4 full iris full bo2 full lf3 burgu ,tortu pet tasarımı gibi ekipmanlarla donattım bu taktikle :) 26 parçada apisim var, zetayıda açmak üzereyim, zetayı x2de yaptımmı apiste tmmlanır bu hafta :)

JUPlTER bunu beğendi.
  3. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Size Sadece Bazı tavsiyelerde bulunacağım tabii yinede siz bilirsiniz ve arkadaşların fikirlerine de bakalım ne olacak.

Kapı olarak Zeta Kapısı yap derim O kapı ödülleri gelişmekte olan gemiler için iyi.

Low Kapısında kamikaze atılmadığı için bilgisini vereyim.

Bir klana girerek oradaki arkadaşlardan hem yardım hemde fikir alabilirsiniz.

Cevap veren @takemyhard arkadaşa da teşekkürler.

iyi forumlar.

JUPlTER ve takemyhard bunu beğendi.

4. Cubikon kesmek kazançlı olabilir.

Petle daha kazançlı olur kazandıklarınızı korsan kutusu ve zetaya harcarsınız.

Kredileride eksik lf3 irisiniz varsa onu tamamlarsınız.

Eksikler tamamlandıktan sonra krediyle venom alıp seri şekilde kasılabilirsiniz.

1 konfiyi full lazer yaparsınız kalkan koymazsınız hız yaparsınız 2. konfiyide full kalkan donatıp hız yaparsınız. kasılma konfimdir bu benim.

5. Konu kilitlenebilir.

6. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzere kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.