Öneri Elit puan sistemi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Luciferr tarafından 25 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sistem gelsinmi

1. Evet

oy sayısı 3
    37,5%
  2. Hayır

oy sayısı 5
    62,5%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Luciferr

Luciferr User

Merhaba değerli oyuncular ve moderatörler.Benim aklıma gayet güzel bir fikir geldi Elit Puan Sistemi.Bir çok oyuncununda beğeneceğini umuyorum.

Şöyleki;Oyuncu elit cephane sıktığında (x2,x3,vb.) elit puanları artsın.Peki Nasıl Artacak ?
    Kişi 1 adet x2 elit cephanesi kullandığında 1elit puanı
    Kişi 1 adet x3 elit cephanesi kullandığında 2elit puanı
    Kişi 1 adet x4 elit cephanesi kullandığında 3elit puanı
    Kişi 1 adet x6 elit cephanesi kullandığında 5elit puanı artsın.

Peki Ödülleri Neler ?

Seviye 1 10,000 elit puanı topla.Ödül 2 bin uridyum.
    Ve benzeri şekilde artabilir.Böylelikle güçlü ve güçsüzlerde kazanır.Nasılmı ? Güçlüde elit puan artırma isteği olur güçsüzün npc sine saldırır.Umarım beğenirsiniz.
    Keyifli forumlar.

2. daha çok baskın :D sen bizi kasarlar amaçlı yapmışın .d

3. crux20

crux20 User

şimdi kardeş bu oyunda öyle adamlar var ki adamlar sıralama için sabah akşam kapı yapmak için uğraşırlar.acemi binbaşıyla konuşuyordum tr 1 de kendisi x2 10 milyon kasmış düşün artık bu adamda paladan çıkmaz tüm gg yi basar kapılara rütbe kasıyor.kapıdan gelen urileri tekrar kapıya basıyor.yani şöyle demek istiyorum acemi binbaşıda bile 10 mil x2 varsa sen sıralamadakileri bir düşün kim bilir kaç mermisi vardır.harcamıyolardır adam gidip düşmana x2 mi sıkacak demi.

10 m x2 yi bitirdiğinde senin sistemine göre adam 2 m uri kasıcak.vip+indirim ile 28571 gg ye sahip oluyor.hele birde gg lere indirim günü geldiğini düşünürsek 30303 gg eder.bu adam rahat 15 zeta açar.her zetadan toplam 50 k ödül geliyor.750 k uride zetadan kasar.yine kapıya basar.sen hesap et artık uzadıkca uzar bu.her gg basışında elit mermi geliyor gg den.kısır döngüye girer artık bu hacı.bir süre sonra bu adam otomatiğe bağlar.mermi harcar kapıya basar rütbe kasar gelen mermileri tekrar harcar kapı basar falan.

sen düşün artık bu acemi binbaşı içindi kim bilir albaylarda generalde falan kaç tane vardır.ha bide sadece x2 mermi üzerinden hesapladım.x3 leri falanda harcarlar.iyice çoşarlar.daha gelişemeyen yani ezik diye tabir ettiğimiz kişiler ise bugün 1700 elit puan kasayım yarın 2000 elit puan kasayım diye düşünür.

ha bide o kadar mermiyi kolay harcayamazlar deme harcarlar kardeş harcarlar.adam gider uber tallon falan döner x2 x3 ile.

senin dediğin sistem gelirse belki açık arttırmada x2 x3 e trilyonlar basıldığını görebiliriz.

4. DraydiBoy

DraydiBoy User

yeminle konunun yarısını anlamadım :D

5. Luciferr

Luciferr User

Full°um
    Dediğin mantıklı
    :d

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.