Elitlere "Elit Server"

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TheGameR159 tarafından 12 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

NASIL?

1. Mantıklı, bence olmalı

2. Mantıklı ama olmasın

3. Mantıksız, olmasın

4. Pastayı severim

5. xXTheGameRXx'i oyunda gördüm

Birden fazla oy kullanılabilir.
Sonuçlar sadece oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sizin başınıza hiç gelir mi bilmem ama tam X-7 de zar zor Kristallon keserken düşmanlardan biri gelip aniden sizi kesiyor (Adam öldürmeye gelip önce kesmeye çalıştığımız yaratığı öldürüp sonra bizi öldüren koca yürekli düşmanlar hepinize teşekkür ederim burdan) işte bunu engellemek için 200 TL Uridium çeken herkes mevcut bulunduğu server'in Elit serverine geçecek örneğin;

TR4 te oynayan bir oyuncu 200 Tl'den yüksek bir uridium çeken oyuncu TR4 Elit'e geçecek böylece oyuna Para yatırmayan veya yatıramay oyuncularımız da rahat edecek ve oyununu rahatlıkla oynayacak.

Bu yüzden oyunu bırakan arkadaşlarım var onların da fikrini alarak oluşturdum bu konuyu

İYİ FORUMLAR...

2. Aslında iyi birşey gibi duruyor ancak ben bir elit olarak elit olmayanlarıda vurmak isterim veya büyük balık küçük balığı yer mantığı ile olumlu bakmıyorum :)

GREED bunu beğendi.
  3. GREED

GREED User

O zaman ... Para yatırana özel server para yatırmayana özel server = kast sistemi ayrıca 200 TL yatıran illa güçlü olcak die bi şey yok ;) hiç düşünmeden -1
    Edit : Pastayı severim ama beni pastayla kandıramazsın :D (Çikolatalı olursa olur )

Darion26 ve ÖLÜMCÜL!23 bunu beğendi.
  4. Darion26

Darion26 User

Haklısın :) kast sistemi ile hindistana benziyecez :D mutlaka birileri kesilecek örn 750 goliath görevi falan var gidip binbaşı kesecek hali yok adamın -1.

GREED bunu beğendi.
  5. DraydiBoy

DraydiBoy User

200 tl mi elit olmayan oyuncuları kim kesecek :D :D
    Ya Bırak Allah akşına

6. Aliens

Aliens User

Kesinlikle olmamalı. Yanında özel harita da verelim mi? Hiç düşünmeden HAYIR!

GREED bunu beğendi.
  7. Röportajda Sunucu değişikliğini düşünmediklerini söylemişlerdi.

Çok çaklantılı bir iş. Fikire bir şey demeyeceğim ama gerçekleşeceğini hiç sanmıyorum

Kaldıki Belli para verdikten sonra , Adam Niye Elitlerde dolu sunucu ya gitmek istesin , Gider Boş sunucuya rahat rahat kasılır , Sonra gelir Dolu sunucuya.

Öyle bir haksızlık çıkarki , Firma İç savaşın ortasında kalır

Olası İhtimali çok düşük

Darion26 bunu beğendi.
  8. ÖMER.E

ÖMER.E User

fikir üzerinde biraz düşünmeli çünkü gemiyi fulledikten sonra kendimi kaybettim önüme phoenix bile çıksa kesiyordum kendi şirketimi bile :D :D savaş oyununda zevki o çıkarıyor zaten bi oyuncuya tek atmak veya 1-2 sn de kesmek çok zevkli :D

GREED bunu beğendi.
  9. 200 tl çekmeden fullenen gemiler var onlar napcak böyle bişey olsa hem server zaten boş napıcan yaratıklarla vs mi atcan fullenince

10. 200 tl den de elitlik mi olur:)uşenmeden yazdığın için vede gülfürdüğün için teşekkürler ii geceler

GREED bunu beğendi.
  11. Kesinlikle olmaması gereken bir şey pastanı yer giderim. :p -

GREED bunu beğendi.
  12. Aliens

Aliens User

Biri pasta mı dedi? :D Buraların Çılgın Pastacısı benim. :D:D:D

GREED bunu beğendi.
  13. Merhabalar,

Öncelikle fikrinizi bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederim.Arkadaşlarda konuya yorumları ile katkıda bulunmuşlar,fikriniz bana da biraz karışık geldi geliştirilirse belki ortaya daha iyi şeyler çıkabilir.

Keyifli forumlar

ÖMER.E ve ÖLÜMCÜL!23 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.