Elmas mı ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ∞Яε√εŋɠε∞вℓσσ∂™ tarafından 29 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar ilk önce gemi özelliklerinden bahsedeyim
    Hangar yok
    Goli ucuz tasarımlar 17 seviye
    73 bin uri
    464 milyon credi
    8 ırıs tasarım yok
    4 lf4 gerisi lf3 full bo2 (lazerler hep sepromlu 7,5 k felan vuruyorum)
    8. seviye pet 2. seviye toplama kami vs.
    22 arge (argelere dokunmuyorum şimdilk iyi oluyor)
    Geçen gün kalp uçuş düzeni aldım şimdide elmas uçuş düzeni mantıklı geldi fakat benim apis 360 bin uri istiyor şimdi ben karar veremedim kutu anahtarı için urimi kassam yoksa elmas uçuş düzeninimi alsam veya 3. seviye toplayıcı radar felan mı alsam pet e daha mı hızlı kasarım uri (katlayıcı alıyorum 3,5 liraya haftalık akşamları oynayabiliyorum günde 10 15 bin uri kasabiliyorum 150 gg felan toplaya biliyorum) (credi ile aegis almayı düşünüyorum ama yaklaşık 200 bin credi daha lazım tabiki) bana tavsiyede bulunur musunuz? Teşekkürler

2. Merhabalar,

bu konudaki tercih elbette sizin bence elinizde bir diroit uçuş düzeni zaten var ama anladığım kadarı ile apis yok ben apis almanızı tavsiye ederim.Ayrıca pet ile alakalı modüller de size kolaylık sağlayabilir.

iyi forumlar

3. Teşekkürler modum bende öyle düşündüm açıkcası ama şimdide şöyle birşey var kutu mu alayım ilk yoksa toplama modülü 3 radar modülü 3 alsam daha mı hızlı toplarım uridyumu sizce ?

4. Merhabalar,

bizler sizler için buradayız.Başta kamikaze üç modülü olmak üzere saydıklarınızı alın derim.Bu modüller her yönden işinizi kolaylaştırır diye düşünüyorum.

iyi forumlar

5. Teşekkürler tekrardan :) o zaman ben bu modülleri alıp alfa beta gammayı zetayı açayım kısa bir sürede konu kilit olabilir isterseniz modülleri satın aldım hemen hemen

6. kamide 2 seviye hiç bir donanım olmasın 24 arge tamamla

7. Kalın sıkmaya ayarladım 2 arge çok basit iş ama ondan daha önemli işler var gibi sanki

8. .*FIRAT*.

.*FIRAT*. Guest

Merhaba,

İstediğiniz yanıtları aldıysanız konunun kilitlenmesini isteyebilirsiniz.

Keyifli forumlar.

9. isterim modum

10. Merhaba ,

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.