Elmas Uçuş Düzeni ??

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FreeRunner77 tarafından 6 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bende şuan var 2 k dolduruyor normalde adamlarlla savaş yaprken bazen 10k doldurduğu oluyor bunun sebebi nedir ?

2. senberk99

senberk99 User

kalkanin kac k kardesim

3. senberk99

senberk99 User

tm yuzde birini yeniliyor yani 2 k seprom yoksa kpymani oneririm

4. Merhabalar;

Elmas uçuş düzeni maksimum 5bin kalkan yeniler belki o arkadaşlar teknoloji fabrikasında ki kalkan doldurma yeteneğini kullanıyor olabilirlerdir.

İyi forumlar.

5. peki benim 600bin kalkanım olsa maximum 5binmi yenilicek ? ve bu 10k dolduruyor dediğim bazen bende oluyor

6. Merhabalar;

Evet elmas uçuş düzeninde hasar dahi alsanız 1milyonda kalkanınız olsa saniyede maksimum 5bin kalkan yeniler.Sizin 10bin dolduruyor dediğiniz hasar alırkenmi oluyor ben daha önce hiç karşılaşmadım.
    İyi forumlar.

7. Kalkanın %1 değerini yeniler, maksimum 5.000. Yani 500.000 ve sonrasında 5.000 yeniliyor. Ayriyetten SAR-01 roketi de kullanıyorsan o da yaklaşık 5.000 falan yeniliyor o yüzden 10.000 görmüşsündür.

senberk99 bunu beğendi.
  8. oyun kastıgı için 10k belki gormuşsundur

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.