Elmas uçuş düzeni

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DELI•VAR tarafından 24 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. DELI•VAR

DELI•VAR User

arkadaşlar son güncellemeden sonra hiç tavsiye edilmiyoor bu düzen sizce kalkanı 300 bin olarak düşünülerek kasılmada ve wslerde fayda olur mu görüşlerinizi bekliyorum..

2. KΛЯTΛŁ

KΛЯTΛŁ Guest

Merhaba;

Diğer uçuş düzenleriniz nasıl bilmiyorum ancak kasılırken işe yaradığını söyleyebilirim.

Keyifli forumlar

3. DELI•VAR

DELI•VAR User

uçuş düzenim yok goliyim 37 argeyim sadce kullanışlı olur mu diye sormuştum diğer uçuş düzenleri mi yoksa bu mu

4. Elmas sadece kasılırken ise yarar tavsiyem kalp almandır oyundaki hemen her yerde isine yarar.

5. KΛЯTΛŁ

KΛЯTΛŁ Guest

Başka uçuş düzeniniz yoksa bende Kalp düzenini tavsiye ederim.

6. DELI•VAR

DELI•VAR User

elması neden tavsiye etmiyosunuz?

7. KARANLIK

KARANLIK User

Elmas yüksek kalkan değerlerinde işe yarayacak bir düzen.Ancak kalp yoksa kesinlikle ilk olarak almalısınız.

8. Etmemek değil istersen al ama DP düşürme sıkıntısı var kasilirken yaratıkları rahat kesersin ama güve açmış 40k vuran bi adam gelse pek şansın olmaz kalp hem kalkan hem DP artırdığından daha sağlam oluyorsunuz

9. DELI•VAR

DELI•VAR User

mesela elması aegisle düşünsek güveylee gelseler darbe puanı tamiri yetenğini bassak kesilmeyiz ben zaten kendimi düzünce aegis almak istiyorum. %30 dp düşünülmeden 300bin kalkanlı olana elmas yarar mı wslerde ve diğer yerlerde

10. KARANLIK

KARANLIK User

Yaramaz.Hatta 50 60 bin vuran biri için fark bile etmeyecektir.

11. DELI•VAR

DELI•VAR User

evet oda var teşekkürler kalp alıcam sonra diğerlerini alırım. kalp uçuş düzeninden sonra hangi düzeni önerirsiniz?

12. KARANLIK

KARANLIK User

Kalpten sonra elmas veya bariyer denk gelirse yarasa uçuş düzeni kasılan biri için vezgeçilmez bir uçuş düzenidir.

13. DELI•VAR

DELI•VAR User

tamam teşekkürler ilk olarak kalp uçuş düzeni almaya karar verdim

14. KARANLIK

KARANLIK User

Başka sorunuz varsa konuyu kilitleyeyimmi yoksa daha fikir almak istermisiniz.

15. DELI•VAR

DELI•VAR User

yok teşekkür ederim

16. erenalp95

erenalp95 User

Elmas kasılmak için benzersiz 2 sinide al önce elmas bence

DELI•VAR bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.