Elmas ve diğer uçuş düzenleri

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve zorask tarafından 17 Mart 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Yeni Elmas uçuş düzen nasıl olmalı ?

1. Kalkan değerinin yüzde 1 kalksın yerine standart yenileme gelsin. (10k 15k gibi )

oy sayısı 7
    77,8%
  2. Kalkan değerinin yüzde 1 sabit kalsın ama yenileme sınırı (5000 olan ) kalkasın

oy sayısı 1
    11,1%
  3. Olumsuz getirisi olan yüzde 30 dp düşürülsün veya kaldırılsın

oy sayısı 2
    22,2%
  4. Olumlu yönde yapılacak güncellemeye ek olarak şeref ve tecrübe getirisi de eklenmeli.

oy sayısı 1
    11,1%
Birden fazla oy kullanılabilir.
  1. zorask

zorask User

Oyun zaman içerisinde lazer modül vb diğer güncellemelerle beraber gemilerin birbirlerine tek attığı bir hale geldi ama uçuş düzenlerinde oyunla paralel şekilde güncelleme olmadı. Elmas uçuş düzeni özelinde ilk çıktığı zamanlarda oyuna yeni başlayanın gelişmek , npc kesmek için kullanılırken zaman içinde önemini ve güncelliğini kayıp etmiş kullanışsız hale gelmiş. Maksimum 5000 k kalkan yenileme günümüz Dakorbit Şarlarında hiçbir anlam ifade etmemektedir. En azından zayıf ve gelişmeye çalışan yeni oyuncular lehinde bir güncellemeye gidilebilir. Bu konu ile ilgili olarak bir anket açıyorum belki yeterli ilgi olursa bu konuda oyunda yetkili kişilere ulaşabilir.

2. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Sadece ucuş düzenleri değil başka şeylerde oyundaki bir çok gelişmeye göre değişmedi. Mesela npc'leri imha edince verilen ödüllerde hiç değişmedi. Senelerdir Npc imha edince ne uridium veriyorsa aradan o kadar zaman geçmesine ve oyundaki gelişmelere göre şu anda da aynı ödülleri veriyor. :) Eskiden görevlerin bir çoğu daha tatminkar ödüller veriyordu son görev güncellemesinden sonra en azından uridium bakımından görevlerde azaltıldı. :D

Bu arada konuyu Güncelleme ve Fikir Havuzu bölümüne açman lazımdı. :)

3. Amiral34

Amiral34 Guest

Merhaba,

Konunuzu daha uygun bir bölüme taşıdım.

Gerekli düzenlemeleri yapıp burada konu açmayı unutmayınız.

https://board-tr.darkorbit.com/forums/guencelleme-ve-fikir-havuzu.620/

Saygılarımla,

Amiral34.

4. Sonunda bunu dile getiren birini görüyorum, dediğiniz gibi yaratıkların verdiği ödüller arttırılmalı, oynun ilk zamanlarında 1-2m uriye gemi fulleniyordu ama artık milyonlarca urin olsa bile gemiye çivi çakamıyorsun.

Konuya gelecek olursak, genel olarak droid formasyonlarına güncelleme gelmeli bence de, elmas uçuş düzenini yeni başlayan oyunculara yönelik yapmaya çalışırsak eğer %1 olayını kaldırmamız gerekir, şuanki haliyle bile yeni başlayan bir oyuncunun saniyede 5k kalkan yenilemesi için 500k kalkanın olması lazım, bırakın 500k yı 100k yı zor görür yeni başlayan bir gemi, o yüzden yüzdelik esası kaldırılmalı yerine net bir rakam koyulmalı, saniyede 7500 kalkan ideal olabilir.

5. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Ben çok sık dile getirmiştim ama dile getirmekle iş bitmiyor. Merkezin oyundaki maliyetli gelişim ve değişimlerine göre bunları da öngörmesi gerekiyordu. Ama ya öngörmüyorlar ya da bilerek bir değiştirme yapmıyorlar. Oyundaki maliyet arttıkça oyunda kasarak bir şey elde edemeyecek olan oyuncuların bir çoğu farklı yollara başvurdu. Maalesef hem yasak olan yollar çoğaldı hem de o yollara sapan oyuncular. İşte geldiğimiz noktada bir sürü illegal programlar vs kullanılması tavan yapmış durumda. :)

6. Aslında illegal program kullananların kökünü kazımadan yapılacak her türlü yeniliğe karşıyım (özellikle bot kullananların daha çok gelir elde edebileceği yenilikler) ama yine de oy verdim. Oyun şu an uçurumdan aşağı yuvarlanıyor. Satabildikleri 2 şey kaldı 1-vip , 2-%25 uri indirimi. Son etkinlikte 3-4 ay önce açılmış hesapla ortalama 25 milyon uridium kasmış botçular. Artık uridiuma para vermiyor kimse. Şeref tp kredi desen zaten açılması başlı başına hata olan ebedi kapıdan bugla geliyor. Şahsen ben bu yıl sonuna kadar radikal değişikliğe gitmediği sürece oyunun sonunun kesinlikle geleceğinden eminim. Zaten laglar ve hatalar katlanarak artmakta.

7. Oyun, oynu oynayan insanları bi dinlese sorun falan kalmayacak zaten, demekki dinlemek istemiyorlar.:D