Elvada Darkorbit

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MAVİBERE_81 tarafından 11 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar oyundaki hakızlıklar adam kayırma cm ve admınlerin kafasına göre banlama vs vs nedenlerle yaklaşık olarak 7 yıldır oynadığım oyunu bırakıyorum ve tabi kaldırmazlarsa içimi dökmek istedim. Şimdi ben böyle yazdığım için yetkilinin biri bırakırsan bırak diyecek ancak arkadasların babasının dukkanı olmadığı için müsteri kaybı vs konular doğal olarak umrunda olmayacak. TR de gorev yapan cm ve admın arkadasları ben oyunun yetkılısı olsam oyun oynama yasagı getırırım. Aradaslar 2 saat gelısı guzel gorev yaptıktan sonra uyesı olduğu kılan ıle beraber oyun oynamaya gecıyor. Ismını vermeyecegım cm arkadasın yuzde bır mılyon kılan arkadası adama yuregın varsa tek gel dıye yazdım 3 gun ban. Yıne aynı cm arkadas aynı kılana kufur ıması olduğu gerekcesi ile 30 gun ban. Tabi soramıyorsunuz sikayetin varsa sporta yaz ben senı attım yetkı bende ben alı kıran bas kesenın bu oyunda ıma ve tavırları . yazıyorsun da sankı orada cevap veren alman hans ya arkadas bu seferde ordan cevap veriyor ama kopyala yapıştır yazmaya bıle tenezzul etmiyorlar. Anlamaığım konulardan biri bir şey soruyorsun sporta yaz. yazayımda sportta cevap veren gene sensin. Aslında yazacak o kadar ck sey var kı ama oyunun gelecegı ıle ılgılı yakında cm ve admınler den baska tr de kımse kalmayacak gibi haydı koay gele iyi forumlar oyunlar

£ƒSÂÑ£*ÃÞÃÇÌ.® bunu beğendi.
  2. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Öncelikle şunu belirtmek isterim.

Görev yapan CM arkadaşlarımız oyun oynadığı serverde görev yapmamaktadırlar.

Kurallara uymadığınız takdirde CM nin görevi Chatte düzeni sağlamak olduğundan,tabikide asaklıyacaktır.

Neticede görev yapan arkadaşımızda sizin gibi oyuncu,hata yapmış olabilir.

Bunu bir resimle Supporta gönderirseniz gereken yapılacaktır.

Ayrıca size şunuda belirtmek isterim;

Zaman zaman yetkililerimiz toplantı yapmaktalar ve söyledikleri şudur;Mecbur kalmadıkça ve gerekmedikçe yasaklama yapmayınız.

Kimse kafasına göre yasaklama yapmamaktadır,bunu siz gerekli yerlere ilettiğinizde uyarılar yapılmaktadır.

Oyunu bırakma konunuza gelincede,kişisel kararınınızdır.Saygıyla karşılıyoruz.

Keyifli Frumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 11 Şubat 2016
    TR3*YİGİDO*MUSTAFA bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.