Elveda Forum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Prophecy tarafından 30 Nisan 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Prophecy

Prophecy User

Bundan 1 sene önce çıkardığım olaylardan dolayı özür dilerim. Dodge Viper ve arkadaşlarına haksızlık ettim ve forumdaki olaylar da benim yüzümden oldu.

Artık bu foruma girmeyeceğim.

ΔƤΘCΘLIƤЅ bunu beğendi.

2. Evet artık herkes hatasını kabul ettiğine göre artık bu sıkıntıda kapanmış durumda.

Çok fazla tartıştık çok fazla çatıştık gerek oyunda gerek forumda her yerde birbirimizi yok etmek için çok çabaladık sonuç olarak kazanan taraf yok sadece üzgün arası bozulmuş insanlar var.

Siz siz olun arkadaşlarınızın arasını açmayın.

Bende hatalarımı kabul ediyorum burada herkese tatsızlık verdik bundan dolayıda herkesden özür dilerim.

Burada birbirimizi yok etme hırsına o kadar kapılmıştık ki ne yaptığımızın farkında değildik sadece tek amacımızı yakıp yıkmaktı savaşımız bittiğine göre artık şunu koymanın vakti geldi:

Unutmayalım ki insanlık tarihinde ne kadar savaş yaşandıysa sonu hep bu oldu yok olan dostluklar verilen kayıplar yıpranan bağlar...

Son düzenlenen: 30 Nisan 2017
    Prophecy bunu beğendi.
  3. GREED

GREED User

D-O-D-G-E-V-İ-P-E-R bunu beğendi.
  4. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Fikirlere ve alınan kararlara saygı duyarız.

Gerekli mesajı verdiniz,kilitliyorum.

Hepiniz için hayırlısı olsun.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.