Elveda

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ALAYINAGİDERİZ(ÇİKO) tarafından 16 Eylül 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Son yapılan zamlardan sonra oyunu bırakma kararır aldım birde bu Türkiye ligi yapılmış ve oto karıştırıcı ve yakalama kullanan 2 klanın finale kalmış olması tuz biber ekti.

Hepinize kolay gelsin.

İyi oyunlar.

neor bunu beğendi.
  2. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba.

Öncelikle aldığınız karara saygı duyuyorum lakin hemen pes etmeyin oyuna devam edin sizin gibi anlayışlı iyimser bir oyuncuyu herzaman aramızda görmekten mutlu oluyoruz. Bir ata sözü vardır pire için yorgan yakmak bence deymez bırakmaya.

İyi forumlar.

3. neor

neor User

en dogru karari vermissin kardesim, bol sans

4. ben de 1.5 yıldan sonra tekrardan başlamıştım 3 gün sonra bırakırım gereksiz çöp bir oyun olmuş herkes hile hurda ile oynuyor :D

5. -gemi2012-

-gemi2012- User

bence arkadaş yorgan(normal yaşam) için pire(darkorbit) yakmış normal hayatında başarılar dilerim kardeşim

Darkkingmaster39 bunu beğendi.
  6. Zan-zun

Zan-zun User

yerinde bir karar kardes birakan kurtuluyor
    Burda bann atmaz lar kolay kolay yakalama poirgami yada bot cezasi yok baksana bann atarken bile Adam seciyor bunlara para veren kisi lazim oyuncu degil

7. SiMuRq

SiMuRq User

"Pire için yorgan yakmak" bir atasözü değil deyimdir.

sessizlik17 bunu beğendi.
  8. Oyunda senelerdir iki şeye çözüm yok. 1 botçular 2 aşırı maliyetli yenilikler. Şu ikisine çözüm bulsalar oyun şahane olacak ama bulmadıkları takdirde böyle oyuncu kaybetmeye devam edecekler ve sadece oyuncuların değil bu oyuna emek veren çalışanların da emekleri boşa gidecek.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.