elveda

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve yılmaz749749 tarafından 18 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ben oyun vedam ediorum 3iris payladı artık bu oyun oynanmaz zaten 3 taneydi hkk helal edin

2. Helal olsun ama 2mizde biliyoruz tekrar başlayacaksın :)

3. Prophecy

Prophecy User

Helal olsun kardeşim :)

4. Merhaba ,

Eğer klan varsa yada girebilirseniz iris'ler telafi edilebilir. Fakat sonuçta sizin kararınız.

Yaşamınızda başarılar dileriz.

İyi forumlar.

5. _DODGE_

_DODGE_ User

Bende resmen bırakmayı düşünüyorum fakat oyunda o kadar ilerledim o kadar ekipman boşa gitmesini istemiyorum....

Oyun daha fazla haksızlık yaparsa resmen bırakacam lf4 ticarete gelmesi gibi.... Vs öyle yani simdi biz o kadar uğraşıyoruz bazen bir bugdan bazen de birilerinin keyifi yüzünden oyunda zorluklar çekiyoruz....

Parası olan klanlar üyelerinden oyunun yoneticisi (admin cm vs) gibi mevkiler alarak oyunda normalden daha guclu oluyorlar yani oyunu yavas yavas ele geçiriyorlar biri onlara laf çıkardığında bannlatip bir de yetmediği gibi kesiyorlar utanmadan duşunun 1 kisiye 30 kisi birden girdiğini gördüm... Gerisini siz duşunun

Bu kadar da olmaz adam utanmasa oyunu resmen ele gecirecek sırf Buda değil

Ozel yaratık (Uberler , ice meteroidler vs) gibi büyük npc kestiğiniz zaman 30 kisi basınıza toplanıyor akbaba gibi sonra zayifladiginizda size saldırıp yaratığınızı çalarlar...

Bu kadar da değil klan savaşlarında adam bir gemiyi kesmiyorsa nasil bu gemiyi calarım veya çaldiririm diye düşünüyor ve gemi sahibinden çalınıyor tacize uğruyor ekipmanları siliniyor...

6. Ben birakmadim ama patlayinca apis dahil 9 iris patlamisti ve 16 seviyeydi artik 10 irisim :D

7. geri dondum zaten :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.