EMA Atamıyorum

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve VidanjörR tarafından 23 Aralık 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. VidanjörR

VidanjörR User

Merhabalar,

Gerek hızlı slot çubuğunda gerekse mouse ile üzerine tıklamama rağmen EMA işlevini gerçekleştirmiyor. EMA dalgasını atamıyorum ve savaştığım kişi benden bir adım önce olabiliyor.

Başka slota koydum denedim yine olmadı. Oyunu kapatıp açtım yine olmadı.

Not: Cache veya çerez temizliği konusunda lütfen birşey önermeyin zirâ bilgisayarım bu sabah sıfırladım. Sadece Yandex Browser var.

Son düzenlenen: 24 Aralık 2019
  2. Aery

Aery Guest

Merhaba,

Bu sorunu tam olarak ne zaman yaşamaya başladınız?

İyi forumlar.

3. VidanjörR

VidanjörR User

Sayın Mod'um, problem akşam 19:30 sularından yarım saat öncesine kadar (oyundan çıktım) sürdü.

Farkettiğim bir detay var, sizinle paylaşmak isterim.
    Oyunu tam ekran moda aldığımda EMA kullanabiliyorum fakat tam ekrandan çıkınca kullanılmıyor. Diğer tüm fonksiyonlar stabil çalışmakta.

Oyun özellikleri ise; Gemiler ve patlamalar en yüksek, bu ikisi hariç herşey en düşük ayarlarda. Oyunu 3D oynamaktayım.

Browser zoom default (100%) düzeyde. Tarayıcımda herhangi farklı bi eklenti bulunmuyor. En saf haliyle kullanıyorum.

Oyunu tam ekranda oynamıyorum. Pencere modunda oynamayı yeğliyorum çünkü tam ekranda kasma oluyor kalabalık popülasyonlarda.

4. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

EMA'yı atamış olduğunuz tuş ile tarayıcı kısayollarınızdaki tuşlar çakışıyor olabilir mi? Bu nedenle tam ekrana geçiş yaptığınızda bir sıkıntı yaşamıyor olabilirsiniz.

İyi forumlar.

5. VidanjörR

VidanjörR User

Sayın Minerva, tarayıcıyı, cihazımı sıfırlamadan öncede kullanıyordum DO için ve yine default durumda kullanıyordum. Zaten şöyle bir durumda söz konusu. Mouse ile üzerine tıkladığımda da çalışmamakta. Başka bir slota koyduğumda da çalışmamakta. Onun yerine başka birşey koyduğumda onu algılayıp seçim yapıyor.

Bahsettiğiniz kısayol ihtimalini denemek istiyorum. Gün sonunda (Geliştirme indiriminden hemen sonra çünkü kaçırmak istemem :p) yine bu konu üzerinden size bildirim yapacağım.

6. Tuş atamalarını sıfırlayıp tekrar yaparsan sorunun çözülür.;)

7. VidanjörR

VidanjörR User

Neyin tuş atamaları? Anlayamadım.

8. Oyun içinden ayarlara girerek klavye kısmındaki ayarlarınızı tekrardan yapılandırın.Sorununuzun çözüleceğine inanıyorum.

İyi Forumlar.

.Paradoks. bunu beğendi.
  9. VidanjörR

VidanjörR User

İlk yazımda da, modlarımıza cevap verirkende belirttim. EMA yerine başka bir nesne koyduğumda algılıyor fakat EMA'yı nereye koyarsam koyayım algılanıyor. Mouse ile tıklandığında da işlevsiz kaldığını belirtmiştim. Bu da şu anlama geliyor. Kısayol tuşlarında bir problem yok.

Lütfen konulara cevap yazmadan önce konu içeriğini ve verilen cevapları bir gözden geçiriniz. Bu şekilde olduğunda flood olarak algılansın istemiyorum ve konu kirleniyor.

10. ateistkeci

ateistkeci User

Bu konuda Supporta yazarak durumu bildirmen daha iyi olacaktır diye düşünüyorum

11. EMA bitmiş ama hala var diye gözüküyor olabilir mi?

Bir tane ema birleştirip öyle deneseniz ema atabilir misiniz acaba?

12. VidanjörR

VidanjörR User

Teşekkürler...

:/

Sorunun kaynağını hâlâ bulmuş değilim. Herhangi bir çakışma söz konusu değil tarayıcıyla tuş atamalarının.

Şunu farkettim deneme yaparken. bir tallin'e saldırmadan önce EMA atmayı denedim. Atamadım. Tallin'e saldırdıktan sonra bende hasar almaya bşalayınca EMA kullanımı olumlu oldu ve saldırı kesildi fakat dün 3-4 kişi bana sıkmasına rağmen EMA atamıyordum. Herhangi hiçbirşeyde değişiklik yapmadım. Herşey olduğu gibi duruyor.

13. Aery

Aery Guest

Merhaba,

Sorununuz hala devam ediyor ise lütfen sorunuzu supporta iletiniz. Gerekli cevap verildiğinden konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

☾☆__GÖKMEN bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.