Destek EMA Atmıyor Yeter Be!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ⭐ṜĀPŦŌṜ⭐[ƘURƬ] tarafından 18 Mart 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Yeter! Yeter! İletin şu sorunu artık! Bizden kaynaklı değil tuş sistemiyle alakalı değil! Çünkü sorunsuz çalışıyor bazı kişiler ile savaştayken çalışmıyor! Şimdi eminim üslubunuza dikkat ediniz yazacaklar... Özür yerine! Ha bu arada şu yazdığım yazıda zerre kadar forum kurallarını ihlal eden bir durum yok...

2. **LİMAN**

**LİMAN** User

haklısın dostum

3. yasin01

yasin01 User

Bir ara bende de aynı sorun vardı patlıyorum arkadaş patladıktan sonra ema atıyor deli olmamak elde değil hatta sağolsun savaştığımız adam bizi videoya dahi almıştı rezilliği mi bir görsen isterlerse videoda atarım buraya.

4. Kardeşim geçende de bu konuyu açtım ben bir arkadaş video bile attı. Bu ya hile ya OYUNUN HATASI! Bu ikisinden beri... Eski günleri özlüyorum... Soruyum neden bu oyun bu hale geldi :D :D Yemişim 3d yi ya da yeni gemileri ema atmaz, portal dan atlarsın iki saate oyun gelir. Etkinlik koyarlar oyunlar donar...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.