Ema çok pahalı fiyat düşürülmesi olsun

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve ™SARIKRAL™ tarafından 10 Haziran 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merhaba İyi Günler,

Ema'nın fiyatı bence gereksiz pahalı milletin milyon milyon urisi var indirimle 150 ema 60bin uri çok fazla tanesi bence daha fazla ucuz olmalı bir öneri veya teknik ekibe iletebilir misiniz indirimle 350 oluyor ema yüzünden uri kalmıyor uri yetiştiremiyoruz lütfen bir iletide bulunursanız çok sevinirim.

2. titans___

titans___ User

Aslında güzel fikir de bence herkese tavsiyem solaris ile triskılon alıp kapı yapın sep ve elitden tasarruf etme ve ebedi kapı ufaklarda seri bitiyor ve EMA almak indirimsiz rahatlatıyor, solaris aldıktan sonra ,solaris plus da daha 4 modül olmadı çıkar çıkmaz da aldım , solaris vardı ve bu sefer solarise çok güzel modüller çıktı , elimde solaris yokken şans di mi tabi ki şans başka ne olabilir , modülsüz bile derim solaris savaşmak için uygun mu , hiç uzakdan yakından alakası yok botlar yakma özelliği açınca sapıtıp kaçıyor neden ise de dandik modüller olduğu için yakalayamıyorum , hız ve hasar yok tabi ki şans başka ne olucak ki çıkmaz öyle güzel modüller , hani oyun yönetimi para kazanmak için sömürmesi gerekiyor oyuncuları diye de kesinlikle düşünülmesin diye düşünüyorum , tabi ki bu benim görüşüm kimseyi bağlamaz , bot da kasmaya devam ediliyor mu ? Oyunda olan kişiler görüyor zaten , hani onlar banlanmıycaklar mı zaten beceriksiz oyun oynamayı savaşmayı beceremeyenler anca bot kullanıyor , kabiliyet yok , beceri hiç yok .

3. TR|SUBUTAY

TR|SUBUTAY S-Moderator Team Darkorbit

Güncelleme ve fikir havuzuna konu açarsanız eğer raporlama yapabiliriz bu konuda.

Sayfayı Paylaş