Bug / Oyun hatasi Ema Dalgası Çalışmıyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve вuмιηєχнuмє tarafından 11 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ema kullanmak istiyorum ancak kısayol tuşuda kullansam fare ile tıklasamda ema dalgasını kullanmıyor. Bilgi verebilirseniz sevinirim.

2. Merhaba ,

Tam olarak hangi haritalarda yada haritanın hangi bölgesine bu durumu yaşıyorsunuz ?

İyi forumlar.

3. 1-6 1-7 ve 5-2 haritalarında denk geldim, onun harici başka haritalarda denemedim. Harita konumu farketmiyor kimi zaman ortalarda biri sıktığında kaçarken basıyorum çalışmıyor, porta yakınken basıyorum biraz öncede 5-2 haritasında merkezin biraz dışında kasarken biri sıktı ondan kaçmak istedim ancak çalışmadı.

4. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Portal hangar vs bölgelerde ema çalışmamaktadır.

Ayrıca emaya tuşla tıklıyorsanız atamayaptıysanız herhangibir tuşa yanlış basıyor olabilirsiniz elle tıklayınız.

İyi forumlar

5. Teşekkür ederim, ancak ellede deniyorum port dışında da çalıştıramadım ama yine deneyeceğim. Teşekkür ederim.

6. Merhaba ;

Chatinizi de kontrol ediniz, aslında bastığınız tuşu chate yazıyor olabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

7. Teşekkür ederim adminim ve modlarım biraz önce denedim ve çalıştı, eğer gene böyle bi sıkıntıyla karşılaşırsam bu sefer konumumun ve haritanın da görüntüsünü alarak yardımlarınızı rica edeceğim. İyi çalışmalar.

8. Sorununuzun çözülmesine sevindim :)

Kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.