EMA gelmedi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve NobleWolf_1903 tarafından 31 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 1 tl lik paketten 15 adet aldım herşey geldi ema gelmedi. bu sorun sadece bende yok herkeste var. ema yerine kamufleyi bozan emp-m01 mi veriyo acaba sistem. eğer öyle ise bu paketi alanların çoğu rsb ve ema için alıyor (benim gibi). herkes mağdur durumda

2. Aynen bendede gelmedi şikayetçiyim

3. ŞahFD

ŞahFD User

global avrupa da çıkmıyormu bu kampanya ? yoksa sadece tr sunucularınamı yine ?

4. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Oyundan çıkış yapıp , tekrar giriş yaparak kontrol edin.

Ek olarak Hangarda , Envanteri kontrol ederek , orada var olup olmadığını kontrol edin.

Eğer göremez iseniz , Önce tarayıcı geçmişini temizleyip , tekrar deneyin.

İşe yaramazsa , Ödeme de bir sıkıntı yaşanmış demektir.

İD Numaranız ile Support ' a başvurun

Keyifli Forumlar

5. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Paketin içinde kamuflaj bozucu mayın değil de EMA koyduğumuzu düşündüğümüzdetam 20.700 uridium ediyor ve forumdaki konuda 20.700 uridium değerinde paket 1 TL demişler zaten. Ayrıca konudaki resimde EMA resmi var içiniz rahat olsun yani verirler EMA larınızı.

6. kaansakal

kaansakal User

Sadece TR
    Not:Ben de isk 1 de oynuyorum isyanlardayız :)

7. teşekkürler istiklal modum zaten denedim bunları gene gelmedi bende supporta yazdım

teşekkürler frozen..

8. Modum bende teknik Konular'a konu açtım. Ancak bana da gelmedi. Benle ilgili değil sistemle alakalı bir sıkıntı var

9. Merhaba ,

Eğer dediğiniz gibi genel olarak gelmeme gibi bir sıkıntı varsa yaşadığınız durumu anlaşılır şekilde yazarak gerekli bilgilerinizle support'a bildiriniz.

İyi forumlar.

10. *Cihan*

*Cihan* User

Merhaba,

Bu konu size yardımcı olacaktır https://board-tr.darkorbit.com//threads/31-mart-1-tl-kampanyasi-hakkinda.103793/

Konunun Kilitlenmesi uygundur.
    Iyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.