Bug / Oyun hatasi Ema / İnsta Problemi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve D-O-D-G-E-V-İ-P-E-R tarafından 17 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar

Ema attığım halde 5 saniye geçmeden bana ateş açılıyor incelenmesini arz ediyorum.

Bunu sadece 1 kişide yaşamadım bir çok kişide yaşadım ayrıca bazen insta ema atmaya çalışsamda atmıyor oyun. instanın üzerine tıklıyorum bazen atmıyor emadada aynı şekilde.

Mouse um çalışıyor atadığım tuşlar normal şekilde çalışıyor fakat oyunda insta ema atmıyor.

Son düzenlenen: 17 Haziran 2015
  2. kardeşim 1. si ema 3 saniye boyunca işaretlenmemeni sağlar 5 saniye değil kardeşim.2. si oyunundaki kasmalardan dolayı olabilir . Bana kim sıksa böyle oluyor diyorsun herkeste bu şekilde donma kasmalar olmadığına göre sorun sende.

Çerezlerinizi temizleyiniz.

saygılarımla...

KÖR_SÜNNETÇİ

3. 3 saniyede attığım an sıkmaya devam ediyor.

Ben bir çok kişide yaşadığımı söyledim herkes de değil.

çerezler her gün temizlenmekte.

adobe güncel gitim bu gün javanın en güncel sürümlerinide yükledim

her şey güncel.

Fakat ben attığım halde bile adam sıkmaya devam ediyor kasmalardan olduğunu sanmıyorum. çünkü adamla ben kapışıyorum kasma olmuyor. lagda yok attığım andan intibaren sıkmaya devam etmekte.

Yani savaşın akıcı olduğu zamanlarda bile bunu bazen yaşamaktayım.

4. edinak1979

edinak1979 User

Bazı oyuncular kendilerini o kadar geliştirmişki, o kadar protegitin arasından gizli oyuncuyu tıklayabiliyor, bi daha ema atsanda yine tıklıyor. Hayran kalmamak elde değil :):):)

Sende onların kurbanısın benim tahminim..

5. o bişeymi adam insta basıyor hep :D alış bunlara hep insta ve ema atabilenlere ws atma önerim boş yere kesilmeye gerek yok

6. Merhabalar;

Ema attığınız andan 3 sn. sonra siz tekrar işaretlenebilir konuma geliyorsunuz.Kimse bilgisayarım kasmıyor diyor ama youtubede bir çok video izledim yabancıların svaş videoları filan kendi bilgisayarım da dahil bence birçok kişinin net,bilgisayar vs. vs. şeylerde sorunu var bence.
    Slottan mouse ile birşeylere tıklamaya çalışmayın benim tavsiyem hızlı slotları klavyeden kullanmaya alışın bazen tam olarak tıklayamıyorsunuzdur.

İyi forumlar.

7. Klavyedede aynı modum.

Tuşlarım normalde çalışıyor fakat oyun görmüyor arasıra görüyor.

8. Merhabalar;

Bilgisayardan çok iyi anlamam ama gerçekten yabancı ülkelerde oynayan kişilerin örn. jackpot videolarını filan izlerken oyuncularda hiç kasma yok nerdeyse :).

İyi forumlar.

9. Burdan sonuç olarak yine internet sağlayıcımıza bir gönderme yapıyoruz. :)
    Ben bu sorunu yaşamadım fakat üstte bir arkadaşın bahsettiği gibi sürekli Insta atma olayı var ara sıra görüyorum.

10. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Bahsetmiş olduğunuz sorun çözülmüştür.
    Ayrıca oynadığımız ve oynadığınız oyun internet üzerinden olduğundan dolayı internetin bir an bile yavaşlaması size sorun yaratabilir.

İyi Forumlar

11. darkorbit bazı Türkiye oyuncuları bug kapanmadan aynı amaçlı farklı bir bug buluyor seprom bug hala var bugları sport yazmaktan bıktım çunku biri bitmeden 2 cisi çıkıor low bug hala var çozumu basit hangar degiştirme lowda olmasa biter .

12. hmm savaş stratejileri vardır.. inanın 4flax gemiyle 10 havoç adam kestim 3-4 tane :D

13. Merhaba ,

Eğer siz EMA attığınız'da belli bir alanın dışında kalıyorsa etkilenmiyor. Bazen karşımdaki atıyor ben saldırıya devam edebiliyorum bazen de ben atıyorum saldıran devam edebiliyor. Atıldığı an olan konum merkez sayılarak dairesel olarak belli bir alanı etkiliyor büyük olasılıkla ve eğer o bölgenin dışında kalıyorsa etkilenmiyor.

İyi forumlar.

UZAYDAKİ_ADAM bunu beğendi.
  14. İnstada problem olduğunu sanmıyorum ama ema 5sn sürmediğinden eminim

İnstayla karıştırdınız heralde İnsta kalkanın koruma süresi 3sn dir emanında 5 sn dir bunu yıllarda beri böle biilirim Değiştiyse başka tabii

15. insta kalkan ile ilgili sıkıntı, tarayıcılar arası geçişle yapılan bir bugtu sanırım. O bug da geçen ayın yama notlarında halloldu söylendi. EMA ile ilgili benim canımı sıkan esas 2 mesele bulunmakta. Birincisi, ( biraz fikir ve update havuzu şikayeti olacak ama ) portta EMA atılmaz kuralının kalkması. Nedir arkadaş bu kural? ne güzel kolaylıklar geldi ( yeni tamirat şekli gibi) ama bu gelmedi. Hadi bunu pas geçtik, belki yarın öbür gün düzelir. En çok canımı sıkan da, sen patlamamak adına ya da strateji adına ema+kamu yapıyorsun ama adamın peti seni işaret etmekte hala. Ee aga, ben neden attım o zaman ema+kamuyu? adamın işaret kilidi düşüyor ama yakıtla giden(!) PETin işareti gitmiyor. Lütfen bu saçmalığa da el atın.
    Artı başka bir konu:
    Buradan malum video izleme sitesinde (You Tube ) bir Türk arkadaşın Jackpot videosunu izledim. Adam o kadar hızlı bir şekilde RSB ile x4 - UCB100 mermisi arasında o kadar hızlı geçişler yapıyor ki inanamadım.Yanlış anlamayın, hani RSBnin süresi dolunca, hemen RSBye geçip x4e geçmiyor! RSBnin süresi dolmadan bile RSBye basıyor ve hızlıca x4e geçiyor. Bunu adminler veya moderatörler görmüyor mu? ayrıca bu linki supporta atsak, bu oyuncu hakkında işlem yapılır mı?
    Bu arada, sık sık ramazan indirimi falan yapın şu dükkandaki ürünlere de alalım bol bol.
    Benim eyyorlamam bu kadardır. Hadi hayırlı işler. :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.