ema sorunu çözülsün artık

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *TURKcrazy*pvp tarafından 4 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. artık çözülsün atmıyo alıcağım adama apatlıyorum nasıl iştir bu kadar mı zor kafayı yicem ya hep bi sorun hep bi sorun

2. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Bu durumu belirttik. Yalnız herkes de olan bir şey de değildir. Eğer oyundan kaynaklanan bir sorun ise düzeltilmeye çalışılacaktır.

İyi Forumlar.

3. tekrar iletin modum üst üste şikayetler geliyo diyin azıcık gücünüzü kullanın :) modum bide bişi sorucam az önce dikkatimi çekti ice meteroidde sab çekince normalden fazlamı uri geliyo çünkü her sab kullandığımda daha fazla uri alıyorum

4. Merhaba ,

Tam olarak hangi harita yada haritanın neresinde atmıyor ? Bir de hızlı slot çubuğu açıksa bazen basmıyor yani algılayamıyor. Ayrıca eğer anlaşılabilecek şekilde video çekip konuya ekleyebilirseniz seviniriz.

Sab ile ilgili olacağını sanmıyorum hatırladığım kadarı ile daha çok kişi saysına bağlıdır.

İyi forumlar.