Emayı sonradan atıyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ߨ®ĐØ•ß∑®∑Łİ•BÜYÜ tarafından 13 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merhaba ben toplu savaşlarda ema atmama ragmen emayı gec atıyor ve bir yere tıkladımmı oraya daha sonradan gidiyor o arada zaten patlamam kacınılmaz oluyor dediğim gibi toplu savaşlarda oluyor bu sebebi nedir acaba??

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba

Oyundan kaynaklanan bir sorundur. Zaman zaman bizimde başımıza geliyor.

Sayfayı yenileyince düzeliyor. Merkeze bildirmiştik , tekrar bildireceğiz

Yardımcı olabileceğimiz başka bir konu ?

İyi Forumlar

3. Bir gün şu oyunu sayfa yenilemeden sorunsuz bir şekilde oynamamız için çalışsanız (Almanya ekibi) nasıl olur ?

4. ne zaman düzelir bu peki ?

5. Ben şu anı kast ettim modum.

bu ema sorunu yaşandığı zaman 5 kişi bağlanmıyordu modeme sadece 1 makina bağlıydı.

6. İstiklal

İstiklal User

Merhaba

Bilemiyoruz , Merkeze bildiririz , Gerekli incelemeler yapılır ve sorunun çözümü için çalışma başlatılır.

Sorun çözüme ulaştığında bize bilgisi gelir

Yardımcı olabileceğim başka konu ?

İyi Forumlar

7. Beni dinlemiyorsunuz sanırım...

8. Merhaba ,

Hala bahsettiğiniz durum yaşanıyor mu ? Bazen anlık veri akışında yaşanan aksaklıklar nedeni ile bu tür durumlar oluşabiliyor.

İyi forumlar.

9. Evet hala yaşanıyor bu sorun adminim.

10. Sertan

Sertan User

Bazen bu sorun internet hızınızdan'da kaynaklanabiliyor. Size tavsiyem arada bir hız testi yapıp onları bir köşeye yazıp ortalama hızınızı tespit etmeniz.

11. Merhaba ,

Genel ve kalıcı bir durum değil anlaşılan yani bir süre anlık olan bir durum gibi gözüküyor.

İyi forumlar.