Emeğinize Sağlık

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve xCosmicBlue tarafından 28 Nisan 2026 00:20 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. 20 yıl öncesinde çok oynadığım bir oyundu geçenlerde denk geldim heyecanla indirdim... Çok büyük hayal kırıklığı oldu... Oyun öyle bir hal almış ki yeniden başlamak imkansız olmuş, mevcut oyuncularla oyunu harem yerine çevirmişsiniz kendi aranızda, yeniden başlamak ort 80-100bin ₺para yatırmadan ve bot kullanmadan imkansız bir hâl almış ... Oyunun içindeki yapay zeka ile yaratık keserken radyasyona ölüyor gemim :D yapay zekanın IQ'sını 50 falan yapmışlar heralde... Sahibi olmadığım npclere saldırıyor, radyasyona ölüyor, hasarlardan kaçmıyor resmen aklımda yokken bot diye bir kavramın varlığını hatırladım. El emeğiyle oynardık biz önceden, çok öncelerde nadirdi bot 20 yıl önce çok para yatırıp severek oynadığım bir oyundu ama şuan hali içler acısı... El emeğiyle gemi fullemek, herkesin kendi arasında oynadığı ve yeni üyelerin çok az olduğu bu devirde nerden baksan 6 ay sürer, 6 ay sonra belki birazzzzcık zevk almaya başlarız, o bile çok zor . elinize emeğinize sağlık siz kalan son 15-20bin üyeyle kendi aranızda oynayın bu oyuna yeniden başlanmaz. Emeğinize sağlık