Emek hırsızlığı..

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve yusufersin tarafından 10 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. yusufersin

yusufersin User

uzun zamandır gizli haritaya girmeye çalışıyorum biraz önce girdim ve girmemle aynı klandan olan 3-4 kişiye kesilmem bir oldu.. oyunda böyle şeylere müsama gösteren bi sisteme dahil olduğum için kendimden bi kez daha utandım.. Umarım sizler böyle insanlar ile karşılaşmazsınız..

Sempatik.57 bunu beğendi.
  2. Adamın tapulu arazisi sanki tavırlara bak. Oyun açıklarını kullanarak arkadaşın dediği gibi emek hırsızlığı yapıyorlar. Haritada nasıl aynı klandan 3-5 oyuncu olabiliyor? Cpu'nun haritaya atma şansı sadece bu kişilerde mi? Yönetime bu konuyu iletmenizi rica ediyorum.
    Ya haritayı kaldırsınlar yada böyle kişilere müsamaha göstermesinler.

3. maalesef hangar buğu devam ediyor. resetten sonra hangar değiştirmezseniz oyuna girildiğinde kaldığınız yerden devam ediyorsunuz. böyle böyle günlerce pazar günü x2 gelene kadar devam ediyorlar. yada savaşa gitmeye karar verene kadar.

Fαlcoη[CΣFΛ] bunu beğendi.
  4. kardeşim benide kestiler gizlide 10 saat aralıksız denedim düştüm ortaya attı ki kenara kaçana kadar akla karayı seçtim banada aynısını dediler ama çeti 2 saat rehin aldım o kadar yedikleri küfür yanlarına kaldı şimdi nerde görsem kesiyorum.. diyecek çok lafımızın olupda burda diyemediklerimizi

5. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Sürpriz haritanın güçlü klanların elinde olmasına çalışmalar devam etmektedir.Sabrınız için şimdiden çok teşekkür ediyorum.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.