Emek Hırsızlığı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve gezici35 tarafından 29 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. gezici35

gezici35 User

Oyundaki yöneticiler merak ediyorum oyunda hile mi satılıyor satılıyorsa nerden alınıyor bizde bilelim ki oyun, satıyorsa bizde oyunda daha iyi gemiye sahip olmak için katılalım.Hakkımızla oynayınca oyundan zevk alınamıyor.Amacım suçlamak falan değil sadece artık göz yumamıcağım boyutlarda olmaya başlayınca söyleme gereksinimi duydum. ;Bunu da en iyi bu şekilde yapabiliceğimi düşündüm.

Hiç mi 4-1 , 4-2 , 4-3 e bakılmıyor gecenin 12 sinden sabaha kadar kutu toplayanlar öğleden sonra akşama kadar chatte birşeyler yazıyorlar bunlar bilginiz dahilinde mi yoksa ilk defa ben mi yazıyorum.Lütfen sunlara yaptıklarına uygun bir şekilde cevap verin oyunun eski tadı tuzu kalmadı. Geçen seneye kadar çok daha kötü bir hal almıştı bu oyun ama ona çözüm bulundu lütfen bu 4-1, 4-2, 4-3 e de cözüm bulun iyi akşamlar kolay gelsin.

2. Orda kutu toplayan adamların bot oldugunu kanıtlayacak bişeyin varmı bende oyunu bıraktım girince sadece kutu topluyorum sende gece uyuma kutu kas.

3. gezici35

gezici35 User

Arkadaşım yadığımı iyi okusaydın anlardın neyden dert yandıgımı bu olay 1-2 gün yapılır geceleri kutu toplarsın hadi max 2 günde de ogleden sonra aksama kadarda chatte dolanırsın ama 3. gün vücut dayanamaz uykusuzluk baş gösterir. Ayrıca bir kişi kutu toplarken nasıl da chatte aynı anda yazı yazabılıyor adamın 1 ini 5 dk takip ettim chatten hem yazı yazıyor hemde 4-1 de kutu topluyor ayrı ayrı yapmıyor bitişik yerdeki kutuları toplayıp aynı anda yazılarını chatte yazıyor ve chatte 100bin uri kastım diyebiliyorsa orda benim emeğimin hırsızlıgı yapılıyor demek olmuyor mu ?

4. Merhaba ,

Taramalar sürekli olarak çalışıyor ve tespit edilen hesaplar belli aralıklarla toplu olarak ceza uygulanıyor. Tespit edilen hesaplar zaten uyarısız ve aşamasız olarak direkt kapatılıyor. Size yine el emeğinizle oynamaya devam edin.

İyi forumlar.

5. Bildiğim kadarıyla, mouse tıklama programı gibi bir dalgamotor kullanıyoruz diyorlar ama işin aslı astarı nedir bilemiyorum. Pala toplayanlar da aynı şeyi yaptıklarını söylediler ki galiba ( adını hatırlamıyorum ) bir forum modunun da illegal bir olay olmadığını belirtti.
    Adamlar katlayıcı paket falan aldıklarını, böylelikle bir gecede yüksek miktarda uri ve GG extrası topladıklarını da açık açık söylüyorlar çette. Bu da LoW gibi bir şey olacak, bir gün herkes kullanmaya başlıcak, sonra da yeni bir kural daha gelecek.
    İyi oyunlar.

6. KARANLIK

KARANLIK User

Oyuna haksız müdahele eden her program yasaktır.Oyun dışı programlar kurallardada belirtildiği gibi sınırsız sürede engellenir.

KeskinBicak bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.