emek !

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Tony_Gatlif tarafından 3 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bakin ust uste 5 kapi yaptim epsilon hiç birşey cıkmadi. ust uste 8 zeta yaptım 1 havoc oda ilk yaptigim icin. oyunda zamnında botlarda tas toplayip buglarla fullendiler simdide 5-3 e giremiyorum onlarin yuzunden oyun oynanmıcak hale geldi kapi yapmak icin en az 2 3 bin tl harcamak gerekiyor. hiç mi yetkiniz yok konusamiyomusunuz duzenleme icin ? o kadar mi söz sahibi degiliz dark orbit tr olarak ? en azindan 10 kapida bir resetlensin 11.de kesin versin en azindan bosa kurek cekmekten kurtulur hesaplayip kac kapi sonra kesin! full olcagimizi hesaplariz ona gore uridium aliriz.

2. Merhaba ,

Bizim söylememiz yada söz sahibi olmamız - olmamamız ile ilgi değildir. Oyundaki değişiklikler için Güncelleme ve Fikir Havuzu Bölümü mevcut. Oradaki konulardan oyuna dahil edilebilen fikirler olabiliyor. Fakat biz yada farklı ülkelerdeki görevliler söyledi diye oyuna yenilik getirilmiyor.

Fakat bu durum ne size özel ne de herkese aynı şekilde olmuyor. Bende en son 4-5 kapıdır Zeta'dan Havoc çıkaramıyorum. Epsilon'dan 6 yada 7 kapıdır LF-4 çıkaramıyorum. Fakat daha önceden 2-3 kapıda peş peşe çıktığı olmuştu.

İyi forumlar.

3. Bakın anliyorum. Almanya da ofiste calisan turk adminler var. ve sizin toplantilariniz oluyor. orda bu konu kosulamiyo mu ? 20 epsilon yaptim ayrica ust uste hic bir zman cikmadi. 20 de 5 tane cikti sadece. Gene yazmadim foruma ama kalkıpta 5-3 e giremiyoruz artik bugla botla tas toplatip zamnında yapanlar yuzunden giremiyoruz. yani su mu yaptin yaptin acik varken yapamadin uri cekip durcaksin oyle mi ?

4. Merhaba ,

Her hafta rapor olarak bildirilemesi gerekenleri bildiriyoruz fakat karşı tarafta ne olacak yada ne şekilde sonuçlanacak bunu bilemiyoruz. Kapı parçaları az çıkıyor , kapılardan LF-4 , Havoc ve Hercules çıkma oranı düşük v.b. şekillerde bir çok konuyu ilettik iletiyoruz. Fakat sistemin detaylarını bilemiyoruz yani bir hata olmayabilir herşey matematiksel oran ve hesaplara dayanıyor.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.