Emekli oluyorum beyler

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve CSOYLU tarafından 21 Şubat 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. CSOYLU

CSOYLU User

Uzuuun bir zamandır oyunu oynuyorum. Bir online oyunda gençken de en çok istediğim şey oyunu yönetenlerle tanışmaktı. Sağolsunlar hazırladıkları bir etkinlikte TR ekibiyle tanışıp röportaj bile yaptım :) Güzeldi, heyecanlıydı, meraktı ve mücadeleydi. Oyunu oynadığım süre boyunca hiç ama hiç b.t kullanmadım, videolarımda da asla önermedim. Yani anlayacağınız düzgün bir oyuncuydum bazılarına göre. Aradan geçen zamanda farkettim ki artık bende oyundan zevk almamaya başlıyorum. Uzun zaman geçmesine ve onca emek verilmesine rağmen halen güzel bir mevkide değilim. Özel mesaj atarak aile bireylerine dahi hakaretler eden bir oyuncu topluluğu ile artık devam edemeyeceğime karar verip emekli oldum.

TR Ekibine bize sağladıkları güzel ve heyecanlı ortam için kendilerine teşekkür ediyorum. Artemis hanım size ev hanımı dediğim için beni banlamışlardı, o banı bile özleyeceğimi biliyorum.

Oyun içerisinde kalbini kırdıklarım vardır illaki; Hepinize benden bir özür çayı, sıcak ve samimi. Afiyet olsun.

Sağlıcakla kalıın dostlarım, ara sıra buralara uğramayı hatırlarım umarım...

KATALONYA bunu beğendi.
  2. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Her ayrılık gibi sizin de ayrılışınız bizleri üzmektedir. Emeklilik sanıldığı kadar kolay olmuyor, insan yapacak bir şey arıyor ve önce yapmış olduğu işle ilgilenmeye devam ediyor. Sizleri de tekrar aramızda görmeyi umuyorum, hayatınızda başarılar. :)

İyi forumlar.

CSOYLU bunu beğendi.
  3. CSOYLU

CSOYLU User

Teşekkür ederim modum. Biraz öyle alıştık oyuna bırakması biraz zaman alacak gibi. Hayat devam ediyor, bazen değişiklik yapıp sonuçları görmek gerekir.

Manitu bunu beğendi.
  4. KATALONYA

KATALONYA User

Chati kapalı tutuyorum çoğu zaman oyun oynadığının farkında değil bir çoğu stresini yorgunluğunu burada bizim gibi atmaya çalışanlara genelde salça oluyorlar ama olsundu hayatta başarılar mutluluk seninle olsun.

Manitu ve CSOYLU bunu beğendi.
  5. CSOYLU

CSOYLU User

Teşekkür ederim dostum. Maalesef ne yaparsak yapalım oyuncu kitlesini düzeltecek bir gücümüz yok. DO ekibini çok eleştirdim ancak bunca şeyden sonra sabır taşı olduklarını anlıyorum.

KATALONYA bunu beğendi.