Emektar ve uri kullanımı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TheDarkMen_2 tarafından 31 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar,

gemim vega
    14 lf3
    11 bo2
    10 elit hız
    2 iris
    6 flax
    pet var 8 lvl
    kami 3
    ticaret 3
    oto yağma 2
    tamir 1 (pet tamiri)
    3 tane 2. seviye radar protokolü.
    8 arge.

kredi kasabiliyorum günde 30 m civarında (skylabla birlikte)

zeta 72 parça. 400 gg ye açabilirmiyim ve bu ekipman yeterlimidir?

Son düzenlenen: 4 Eylül 2014
  2. Prophecy

Prophecy User

uriyi biriktirmeye devam et şimdilik irislerini tamamla bu arada hangi serverdesin

3. ((AlpCan))

((AlpCan)) User

günde 30m nası kasabiliyorsun ?

4. tr3
    petin ticaret bonusu sağolsun 3000 promerium 3.5 m den gidiyor günde 3 defa falan atabiliyorum onun dışındada tallon cubi (ve çöpü) ile birlikte kasılıyor

((AlpCan)) bunu beğendi.
  5. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

15 lf3 ve 15 bo2 ye ulaşıncaya kadar kastıklarınızla lf3 ve bo2 leri tamamlayın.Credist ilede irislerinizi.

İyi forumlar

6. dodge kombo tamir al dedi peki ona ne dersiniz?

7. Bence madem günde 30 milyon credi kasabiliyorsun uridiumunu argeye yatır 24 argeye göre, credits ile LF-3, BO-2, Iris gibi şeyleri tamamlarsın. Çünkü günde 30 milyon credits bayağı iyi uridiumunu boşa harcama derim ben.

8. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Sizin için lüks olacaktır.Eksikleriniz önemli eksikler ilk olarak onları tamamlamalısınız.Kombo tamir yakıtı su gibi götürür.Çok fazla masraf yapabilecek bir durumda olmalısınız.

İyi forumlar

9. pek öyle masraf yapacak halde değilim tavsinize uyacağım :) peki 2 lf3 mü 2 bo2 mi yoksa 1 lf3 1 bo2 mi

10. Bana sorarsan 2 LF-3 al. Bir de eğer daha çok vurmak istiyorsan, kasılma konfisinde en iyi lazerlerini yani LF-3'lerini droitlere yerleştirirsen yaklaşık %10 daha fazla vurursun.

11. yani bilmiyorum 150 vuran bir lazerin 15 fazla vurması pek işe yararmı?

12. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

15 lf3 temeldir ilk olarak 15 lf3 olmalı geminizde.Ardından bo2lere geçmelisiniz.

İyi forumlar

13. Ama genel olarak düşün, örneğin 2500 vuruyorsan vuruşun 250 artacak 2750 olacak, üstelik 2 LF-3 daha alırsan yeme de yanında yat :D Bedavadan vuruşunu %10 arttırıyorsun ne güzel işte :D Sırf mavi atıyor diye yapmıyorsan boşver kırmızı atsın önemli olan vuruş gücün :)

14. tamamdır modum 2 lf3 alıyorum ihaledende alırım bugün 1 tane toplam 14 lf3 olur bugün
    zaten kaçış konfisinde mecbur mavi sıkıyorum droitlerde bo2 var gemide lf3ler ama öbür konfide droitlerde lf2 gemide lf3 var :) dediğin gibi yapıcam mavi sıkmak o kadarda önemli değil :)

evet 14 lf3 oldum. bugün akşama kadar muhtemelen 1 tane daha lf3 alırım.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 1 Eylül 2014
  15. goliyi kullanamam dersen vegada kal droitler dahil ful lf3 ol derim benim petim 12 Level ben 19 bu kadar modul yok :D peti bırak uri ile 24 argelik kalın sıkmada 18 arge ol çok kolay kasılırsın

16. modüller iyi iş görüyo :) neyse şimdi zaten argelerle uğraşıyorum yarın 5. yi almış olurum herhalde

17. Goliath'ın içine tamamen LF-3 ve BO2 dizene kadar bunlardan satın almaya devam etmelisin ..

18. cücücüm

cücücüm User

Her kafadan bir ses çıkmış :) kafan karışmış olmalı. Bana kalırsa bir süre daha vengada kalmaya devam et. İris, lf3, bo2 gibi ürünleri zaten ihaleden alabilirsin. ancak bana kalırsa ilk 4 irisini uri ile al, ondan sonra da sadece argeleriniz diz. 4 irisin olunca 10 bo2 yetmeyecektir ihaleden 2 tane daha bo2 al ki hız konfini komple kalkan yap, saldırı anında hızınla arayı açabilecek kadar zamanın olsun.

19. 2 iristen sonrası uri ilemi alınır ? :D
    iris hariç arkadaşın dediği herşey çok işine yarar :D

20. İlk 4 Iris'ini uri ile al diyor, 2 iristen sonrasını uri ile al diye bir şey dememiş arkadaş :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.