Emektar ve uri kullanımı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TheDarkMen_2 tarafından 31 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bende onu diyorum arkadaş 4 irisini uri ile al demiş ki 42+60= 102k uri eder 3. ve 4. iris mantıksız
    bende ilk 2 iristen sonrası uri ile alınmaz dedim

2. Pardon yanlış okumuşum kusura bakma :)

3. Ben bunu uyguluyordum bazilari kac lf4 diye soruyodu hatta bide distten iyi goru

4. konuyu düzenledim bi el atın :D

5. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Dediğim gibi 15 lf3 15 bo2 şart bu yolda devam :)

İyi forumlar

6. peki bu ekipman zetaya yetermi?

7. :) eyw şimdi sadece 30 parça kaldı :)

8. Nefes

Nefes User

Merhaba

Bence günlük 30m credi kasabiliyorsanız bu çok iyi ve credi ile lf3 ve kalkanlarınızı tamamladıktan sonra irislerinizide credi alarak tamamlamalısınız bence urinizi başka şeyler için kullanmanız daha mantıklı.

9. 2-3 gündür kredi kasmıyorum :) şuan 16 m var ve sabah 5 te ihale müthiş ucuz

10. Nefes

Nefes User

Merhaba

Madem sabahları ucuz şanslısınız o zaman sabah saatlerini iyi değerlendirin.

11. bugün 5:30 da kalktım iris 22 m e gitti şans işte 20,5 vardı :(

12. Nefes

Nefes User

Merhaba

Bence credinizi toplu olarak biriktirip basmak daha mantıklı 100-150 milyon biriktirip her saat başı deneme yapabilirsiniz sonuçta credileriniz geri veriliyor bence biriktirip deneyin.

13. tamam modum teşekkürler konu kilitlenebilir :)

14. Nefes

Nefes User

Merhaba

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.