Öneri Emperor Kristallon'un Galerisi !

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ●»LØØПIξ•TЦПξ$™«● tarafından 31 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Emperor Kristallon'un Galerisi olsun mu !?

1. Evet ! ^.^

2. Hayır :/

Sonuçlar sadece oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selam.

Darkorbit'in Facebook sayfasını takip ediyorum ve ara sıra oyuncularımızdan güzel çizim başta olmak üzere diğer çalışmalar geliyor.

Darkorbit'in Facebook sayfasının yoğunluğunu biraz azaltmak adına ... bu hayran çalışmalarını
    Emperor Kristallon'un Galerisi adı altında sunsalar nasıl olurdu ?

Nasıl çalışacak ?

Buradan yani DO Türkiye forumundan Emperor Kristallon'un Galerisi adı altında bir konu açılacak. Bu konuya isteyen çizimlerini , eskizlerini , photoshop çalışmalarını , manipülasyonlarını ve daha fazlasını istediği zaman gönderebilecek. (Tabii spam olmaması için haftalık 1 gönderi sınırı olacak) En çok beğeni alan resimlerden bir kaçı haftalık olarak Twitch'te yayımlanacak. Hem sanatçılar ünlenebilecek hem DO Twitch kanalına bir program katkısı olacak hem de oyun-dışı sadece kamuoyuna hitap edecek bir şey olacak.

Tabii programa katılım olması için , canlı yayın sonunda (Kodu alıp çıkmak yok öyle >.<) herkese ufak ödüllerin bulunduğu bir kod verilebilir. 1 ay bu sürdürülürse bence büyük beğeni ve katılım görecektir.

Neden Emperor Kristallon ?

Eğer görevleri (daha doğrusu hikayeyi) okursanız Kristallon'ların yüzyıllara uzanan kültür ve sanat anlayışı olduğunu söyler. Tabii Emperor Kristallon gibi saygı duyulan bir NPC bu programa yakışabilir diye düşündüm :D

Ne işe yarayacak ki ?

Darkorbit son zamanlarda gayet gelişen bir oyun , ama bir oyun olabilmesi için diğer dallara ve diğer alanlara da sarkması lazım. Sadece bir oyun olarak kalırsa kamuoyu kitlesi genişleyemez. Diğer oyunları incelerseniz bir Hayran Çalışmaları köşesi mutlaka vardır. Darkorbit'in de bunu işlemesi gerektiğini düşünüyorum.

Ben LF4 için geldim de ...

O zaman al yeşil kutunu gez haritada kardeşim. İşte bu tür ''sadece oyun'' odaklı şeyleri daha azaltmak ve daha çok kamuoyuna yönelmek için bu tür bir yenilik sunuyorum.

Ne zaman olur ?

+1 verin , yorum atın kısacası bu konuyu destekleyin ! Bir gün bu yenilik gerçek olabilir :)

Aklıma takılan bir şey var ...

Soru sorun böylece cevaplayabileyim :)

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nasıl olur sizce ? :D

P.S : Görseller yolda :)

SORU-CEVAP Köşesi

Aklınıza takılan veya takılabilecek soruları burada derledim. Bir şey sormadan önce buraya bakınız.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
    Şimdilik herhangi sorulan bir soru yok.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 31 Ağustos 2015
  2. hastasıyız dede ama haklısın loni +1 ledim tallonlar kendilerini sanatta bizi aşmışlar:D

3. DraydiBoy

DraydiBoy User

Niye olmasın ?
    Oyum Olumlu +1

4. +1'leriniz için teşekkürler :)

5. Zaten oy kullanmıştım , yorumlada desteğimi vereyim :)

Gerçekten güzel ve zararı olmayacak bir yenilik olurdu.Umarım hayata geçer.

6. Kesin muhtesem resimlerin var :) +1

7. +1 harika fikir

8. anakin5555

anakin5555 User

Muhtesem olr oyum +1. Ama bira daha glstrmelisin

9. eski konuyu hortlatalım biraz çöpe gitmemeli

10. anakin5555

anakin5555 User

Ayn guncel

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.